Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Lehet kapni ezüsttartalmú nyákjavító festéket, lehet hogy az megoldaná.

43pbwjg8s

Bocs ha marhaság:
Felónozni? Kémiai ónozóval egy perc.

6fabbzvm

Köszönjük Danibá![#wave]

6fabbzvm

Köszi, körülnézek, de lehet azt az egyet kicserélem nyomógombra... Így már könnyebb, h csak egyet kell "átszabni".

4um5b65d

Egyből lejön a képről, hogy a kiscsajszi épp a baby laptopot kezeli és ha jól sejtem épp valamelyik topic-beli írásomat olvassa. Nem csoda hogy tátva maradt a szája....
[#vigyor2][#vigyor3]

6fabbzvm

[#vigyor3][#nyes][#vigyor][#eljen]

ukcge40u

Nincs betiltva, tavaly vettem egyet, és olyan, mint a régi, szagra is.
Tudni kell, hogy hol kapható... :)

ukcge40u

Ha drága cucc, vagy beszerezhetlen egyedi rosszság, akkor van a Pearl.de, és a conrad kínálatában is olyan spray, ami ezt a kontaktot "létrehozza".Ha almit találsz a pearl.de-n, akkor privi üzenet, és cikkszám, mert amíg kint vagyok (február vége), addig haza is tudom hozni.
Fontos, hogy ha rendelsz, akkor haladja meg a 100€-t, mert akkor nincs postköltség...

ukcge40u

Ha nem akarsz annyit rendelni, akkor mások, ha rendelnek, abból kijön.
Ha valami kell, és "mindegy de kell" kategória, akkor meglesz, de a postaköltséget hozzáaadom.
Asszem, ez így korrekt.

Szövetkezzetek, tájékozódjatok, és hazaviszem. Márciusban.

besirkyjh

Szia  

Esküszöl?

Az utolso emlékem rola hogy történelem órán olyan fikát lehetet belöle gyurni hogy azt a kis ferdeszemüek sem tudnák koppintani .

Valami elfekvö lehet csak , vagy olyan országban ahol nemvolt népszerü a mellékhatása .
[#integet2][#nevetes1][#awink]

4um5b65d

Lehet kapni sok helyen, nincs betiltva.
Emlékszem mikor még 16 éves voltam , akkor jártam épp az általános iskola 6. osztályába végzősként.. :)) akkoriban az iskolákban volt tiltva a használat, lehet ott még most is tiltott.  
http://tonerhaz.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=5207&cikk=termek_917387" TARGET=_fnew>Egy hely a sok közül...

bicme92us

Végül is  működik a módszer, mint írjátok, én a Laslie módszert használom, kivágom hasonló billentyűzetből és ragasztom. Ennyivel is többet tudok , Köszi.

ukcge40u

Van, csak keresni kell.
Nekem meg mennem kell, tehát februárban ugyanitt, éljenek az internetkávézók! (0.79 óránként, borzalmas..., meg a sör amit megiszok mellé... Sok ez, na... )
[#pias][#vigyor3][#wave]

besirkyjh

Szia

Szuper , de tényleg egy normális jo ragaszto ilyen célokra ( kis nosztalgia ) .Utoljára 24 évvel ezelött voltam 16 éves de nekem jobban sikerült végzös diáknak lennem pedig 8évig a hátso padban ültem .
[#falbav][#nevetes1]

MoparMan

valóban lehet kapni, de közel sem az van benne mint 20 évvel ezelőt...