Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

5bzs27u7

Hol kell jelszót kérni? Vagy kitől?

43pbwjg8s

Nézd meg az ezzel a névvel szereplő topicot!:
CncTar.HunBay.com :::: 100G tárhely  

Ott minden le van írva.

43pbwjg8s

Szia!

A gányolás bizony pontos fogalom erre! :)

A nyákok készen vannak vasalva.
A mostani adag még finomabb mint ez ami a képen van:
http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/elektronika/QFN16/1verzio/QFN16_4.JPG" border=0>

Én inkább vasalok, mint levilágítok.
Elég szépen megy már.

Az első próbálkozásnál forrasztózsírt használtam (tudom felejthető), de még a hét elején vettem TS560-at. Most azt fogok használni és pontosan azt az utat amit emlegetsz.
Rossz vagyok! :) Közben hűtlen módon mindenhol utánakérdezgettem, hogyan csináljam.
Többek szerint a legjobb elméletileg egy hőlégpáka lenne, pontos hőfokra állítva, de megoldom így inkább.

A lentieket inkább elrettentésképpen mutattam meg. :)

43pbwjg8s

Szia Keri!

Nincs válaszásom. Ez a gyorsulásmérő csak ilyen tokozással kapható. .(
Ha lehetne en sem kínlódnék vele hidd el.
Lassan több mint egy hetem ment már rá.
Pedig igazándiból csak egy próbakapcsoláshoz lenne az ARDUINO-hoz.

43pbwjg8s

Szia Laslie!
Pontosan úgy van ahogy mondod.
Szépen elégettem az egészet. :(
Többet nem csinálok ilyet.
Már megtanulom lassan, hogy itt csak türelemmel megy az ember valamire.

Az infókat köszönöm a színről szagról.
Sokan azt hiszik ez nem infó és nem is mondják, pedig a számomra, mint kezdőnek ezek nagyon fontosak.  

Köszönöm!

OFF:
Te soha nem alszol? :)
Oda vagy heggesztve a monitor elé úgy látom! :)

43pbwjg8s

Orca már terelt errefelé valaha....
Sokminden már meglenne hozzá.
Egy ilyen doboz az álmom mint amit Balogh Sanyi készített.
Hol lehet ilyen nagy dobozt kukázni szerintetek?

http://cnctar.hobbycnc.hu/KisKZ/elektronika/elektodoboz/1.JPG" border=0>

ORCA17

Látod? Ez egy kultúrált, jól megtervezett és kivitelezett doboz. Ilyet gondoltam én is Neked.
Oszt ne álmodozzá...füröggyé [#nyes]
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

43pbwjg8s

Akkor beszélgessünk? :)
A fennéneklakol olyan messze?
Itt van hozzá majd mindenem.

ORCA17

Akkor költözzek megint?  
Szegény Apámat olyan sokszor áthelyezték - tudod, népgazdasági érdekből - ahol épült egy gyára az ELZETT-nek, oda mennie kellett a szerszámüzemet letelepíteni, vezetni.
Én már nemigen mennék innen sehova.  
Tehát rakd ki, rajzold körül - fényképezd le - a rajzot méretezd be, emil nekem és a többi az én dolgom [#law]
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

4um5b65d

Jó lenne ha felírnád kb 2-3 hónapra előre, hogy mik az álmaid, mert az utolsó forgács MÉH-be szállításomkor 2db ilyen szekrényke hevert stócba rakva a helyi telepen. Egyet magamévá tettem,még digitális hőfokmérő is volt benne. A másikra meg az volt ráírva, hogy "KÉJÉ" . Akkor még nem kapcsoltam, hogy az a tied lehetett volna. Most már tudom, hogy az a PetiKÉJÉ volt....

000000000

nézd meg az ic-k lábánal mennyi on van. annyi elég oda..
arra vigyázz hogy a folyasztó szer vezeti az áramot és nehéz lemosni. én forrasztás után forró mosószeres vizben szoktam áztatni aztán folyó viz alatt öbliteni.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Fassenkugel/fassenkugel.jpg" border=0>

43pbwjg8s

A kollégám a CERTA ELZET*-től jött egy pár éve. :)
Még lehet hogy ismerik egymást? Kérdezz rá!
A neve Soltész Béla És egy hebehurgya lexikonként tudnám jellemezni.
Ha ismerte erről tuti beugrik. :)

Megnézem mi minden van, leméregetem majd szépen lassan Őket és kereslek.

43pbwjg8s

Laslie!  
Már régen rájöhettél volna hogy minden ami használható az jó az álmaimhoz. :)
Mert van ám bőven! :)

43pbwjg8s

Értettem parancsnok!
MInjárt levágom úgyis az új nyákokat.  
Utána előbb az ónozgatást próbálgatom, majd a régit (a még épp lábaival) próbálom felheggeszteni.
Ha jónak néz ki, megnézem az újat.

4um5b65d

A világért sem szeretnék bele vau vau a dolgaidba, de a frissen csiszolt szűz réz felületen sokkal szebben folyik a forraszanyag, mint az ónozott felületen. Én kifejezetten utálom ezt az ónozó löttyöt. Bár 10 éve már nem használtam ilyet, így nem tudom, hogy nincs e valami új fejlesztés a piacon.....