Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

svejk

Na és ilyen spórolós forrasztásokat kell nekem szervizelni nap mint nap :)
Jó ez ha vitrinben van...de nem olyan helyen ahol melegszik meg kihül, és még esetleg rázkódásnak is ki van téve...

svejk

Ja, és légyszi cseréld már le kisebbre a képet!!

000000000

6 éve mennek kertészeteben... télen 4 fok nyáron 40fok... le vannak fujva plasztik spray-vel

43pbwjg8s

Vettem! De ez most már ilyen.
Nem akarok ujakat maratni ha nem szükséges.
A következőknél megpróbálok ilyet is olyat is.

43pbwjg8s

Az ónnal spórol de a pixelekken nem akar. :)

svejk

svejk

Jössz egy sörrel :)

svejk

Kérj Varsányitól jelszót és használd a Fassenkugel könyvtárat!

SquirrelTech

Ez épp pont aktuális téma nálam, mert az ilyen  használható kütyük miatt lassan a műhelyembe se tudok bemenni. :) Hétfő óta szórom ki a felesleget...

rbbhbyvfs

Én épp most pakoltam ki egy ilyesmi dobozt, igaz az fekete és van rajta pár lyuk, az eljén egy egész nagy. Érdekel? Fényképezzek?

ra8nsmk6w

Ird le a doboz méreteit sacc/kb és megbeszéljük.

rbbhbyvfs

37cm széles
42cm magas
23cm mély
Az előlapon van egy fóliabillentyű ami 13.5x17 cm-es kivágásban lakik. Zárnak és főkapcsolónak lyuk az előlapon, este lefényképezem.

43pbwjg8s

Na csinálj csak egy listát!!!! :)
Kép mindenről, 5 db minden oldalról!
Küldöm a kamiont!

43pbwjg8s

Libus!
Ez a Tiéd? Vagy honnan tudod a méreteket?

43pbwjg8s

Húha!
Össze kell szednem és lemérnem mi van meg és mekkora.
Hirtelenjében:
3 db vezérlő megvan, toroid+tápáramkör (igaz zsúfolva) megvan, frekiváltó megvan, Sínek megvannak sorkapoccsal..... Bár nem itt benn kőn lennie, de a vészkapcsoló megvan...
De átgondolom még mi van és kellhet.
Persze kell a segítség, hiszen ha libus a gazda, akkor Ő sokat el tud még mondani arról, hogy mi kellhet még.
Szóval kérek egy kis időt, (ma este QFN16 van) és szépen sorba teszem magam elé a dolgokat, lefényképezem, lemérem, és megmutatom.