Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok!

Ha valaki mindenféleképpen a az István által javasolt pákára vágyik, nagykerben megvásárolható...  

2600Ft+Áfa az ára.  

Ha épp van 24V-os trafó otthon akkor 1200Ft csak a páka része.

A pillanatpákát el kellene felejteni....:(

Viccnek sem jó.....

Üdv: András

43pbwjg8s

Egy két ici pici lukacskát találtam is.
Ezeket természetesen már ki is javítottam nyákfilccel.
Köszönöm a tanácsot!

43pbwjg8s

Én a sokak által preferált 135g-os fényes műnyomót használtam.
Ma maratok. Meglátom mi lesz az eredmény.

svejk

Igazad van, nem véletlen tiltja minden valamire való szakirodalom, tüzzel vassal irtják még a szervizekben is a pillanatpákákat.
Az hogy viccnek sem jó vagy mégis, szerintem  eldönthető a tegnapi pár beszámolóból.

Az az 1200 forintos kínai hőmérsékletérzékelővel ellátott viszont csak tényleg viccnek jó :)
Van nekem is több darab, még néha használom is őket, nem a levegőbe beszélek. Van közülük olyan is amit átalakítottam vákumos ónszippantóssa, na az nem egy semmi szörnyeteg lett, de végül is működik:)
Azonkívül hogy az ergonómia szót nem ismerte a tervezője, már csak pl. Weller heggyel kell használni és máris egész jó.
Viszont a fűtőbetétje feltűnően jól bírja és valóban ennyiért még egy hőmérsékletmérő szondát sem kapna az ember nem hogy kész pákát.

Visszatérve a pillanatpákára, tudod mindig a tiltott gyümölcs a legzamatosabb, tehát csak azért is :)

s7manbs8

Valami jó féle Weller pákahegyet hol lehet beszerezni ? Ilyen 300Ft-os pákám is van vagy 2 darab, ha jó hegy van benne semmi gond vele.

s5f8tmfv3

http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/ForSale/Weller/Well2.jpg" TARGET=_fnew>Ilyen eredti Weller hegyem van ha érdekel. 8-as jelzésű, Magnastathoz való.

2nbj3n5m

Varga Kálmán forumozó,gyárt ilyen
Weller hegyeket.0670/2960401
Janko

svejk

???  
A galvánozást is Ő készíti?
És a Curie "pogácsákat" is Ő rakja rá?

Bicska

Ha már forrasztunk... Normális áron tud valaki minőségi gázosat ajánlani? Néha szükségem van olyanra is. (nem panelhez)

000000000

Mindent Ő csinál, fantasztikus műhelye van,egyszer voltam nála, csak tátottam a számat.

s7manbs8

Köszönöm a válaszokat, jó ha tudom hova kell fordulnom ilyenekért.

svejk

Hát ez nem semmi!!!..és eddig nem is tudtunk róla...

HJózsi

És ott van a Talikon, már Leányfalun megtudtam hogy pákahegyeket készít, Hatvanban még mintát is kaptam tőle ... :)  
Kiálítóként persze sokmindenről lemarad az ember... nekem közel volt hozzá az asztalom ...

svejk

Még ilyet?!...

eivmhrm04

Ott volt Erdélyben is,igazi szaki a forrasztásban