Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Beteszel elé egy 230/230 V-os leválasztótrafót.

000000000

Mihez akarod egyáltalán használni? Valóban kell a leválasztás? Ahol ott a hálózati 230V, azt általában nem szokta az ember ülve nyalogatni egyébként sem.

Kristály Árpád

Nyalogatni azt nem!

Tessék figyelembe venni, hogy olyan ember kér segitséget aki saját bevallása szerint nem "Edison".....
TEHÁT: ezt A TROróIDOS MEGOLDÁST HA LEHET FELEJTSÜK EL!

üDV.: Árpi

000000000

Kössz a kiegészítést, DE: a #2864 válaszom utolsó mondata, hogy be kell burkolni. A #2868-ban pedig azt kérdeztem - de még nem kaptam rá választ - hogy mire akarja használni. Mert ha már be van burkolva és pl egy egyébként "normális" elektromos berendezés táplálását végzi vele, akkor semmi vész. Akkor már akár nyalogathatja is. Persze továbbra sem a vezetékeket. Ha viszont egyéb felhasználási módot, alkalmazást szán neki, akkor átgondolandó a felhasználás módja. Szóval továbbra is várom Fehét Viktor válaszát - akár itt, akár magánban - a konkrét alkalmazási elképzeléséről.És akkor pontos válaszokat tudok és fogok adni. Addig pedig vigyázzon a macskájára is és a szabadon álló kivezetésekre. Mert a villany, ha megfogják - RÁÁÁÁÁZ!

Kristály Árpád

Halihó Imi!
Ja....Én öszintén utálom ezt az eszközt, mert ha avatatlan kézbe kerül....hm....
A múltkor is kereset valaki és vezérlő????... tápot akart belőle csinálni..."hiszen bármilyen feszko van rajta"......Mit mondjak ...levert a víz!
Üdv.: Árpi

5bzs27u7

Nyugalom Uraim, semmi effélét nem szándékozom.
Nemtudom hallottatok már a "JOE celláról".
Ahoz kell töltőnek, ezt ajánlják, mint táp. Csak ez egyenirányító híd és kondi szűrőnek, a lényeg az, hogy menetközben tudom állítani a feszt. Ha valakit érdekel itt egy link : http://fenykapu.free-energy.hu" TARGET=_fnew>Fénykapu

e7c897sd8

" Nemtudom hallottatok már a "JOE celláról".  "

Halottam már. Építesz egy ilyet? Vagy már készen is van? Tapasztalatok?

Kristály Árpád

Hallihó!
Ma jutottam egy újabb adag rozsdamentes lemezhez...... Végre van egy nagy akkumulátor házam....Köszönet Jenőnek.... A csővek is megvannak...de nem volt elég, mert a motor csak pöfékelt....(100 köbcentis négyütemű)
Aprópó....JOE cella.....A toroid nem lesz JÓ!!!
Szerintem a lehető legrosszabb megoldás....
Különben is szerintem a legnagyobb gond a víz belső ellenálása s  bevitt energia....Nem Jó az ilyen egyszerű megoldás...mert már rég mindenki ezzel menne....[#crazya][#confused][#wink]

Üdv.: Árpi[#worship]
Aprópó...két éve fent van a lapomon a "Fénykapu" nem emlékszem erre az épületes megoldásra....

000000000

Most, hogy beavattál minket is a "titokba" csak arra kérlek, VIGYÁZZ!!! Még véletlenül se jusson eszedba közvetlenül a toroidról nyert alacsonyabb feszültséget egyenirányítás és szűrés után erre a vizes fémszerkezetre kapcsolni. Ugyanis semmiféle galvanikus leválasztás nincs. Ezért jobbik esetben kiveri a biztosítékot, rosszabb esetben agyonvág Téged, vagy azt aki hozzáér. Mindenképpen használj biztonsági leválasztó trafót a hálózat és a készülék között.  

5bzs27u7

Üdv.  

Már több is van, és csak halkan megsúgom, "működik".

000000000

És tényleg több energia jön ki belőle, mint amennyit beletáplálsz? Mert ebben az esetben szólni kellene a világ összes fizikusának, hogy adják vissza a diplomájukat és menjenek el krumplit kapálni. A olajcégek pedig kenjék a hajukra a kőolajukat. Mi lesz ebből, ha ezt Jockey megtudja Dallasban!?
De most komolyan: mérted, hogy mennyit táplálsz be és mennyi a kijövő energiamennyiség?

Kristály Árpád

OKé!
...."működik"....azt hiszem ezt mindenki állíthatja!
De menyi a bevitt energia?
Menyi gázt nyertél stb.  
PERSZE ha nem titok!
Az Én tapasztalatom az, hogy sima egyenárammal nem lehet elég gáz termelni!
Láttam egy jónak tűnő megoldást, ami ténylegesen le van választva a hálózatról!
Egy villanymotor hajt egy gépkocsi generátort.......
Üdv.: Árpi

e7c897sd8

Én nem kételkedtem... [#papakacsint]
Csak a tapasztalatod érdekelne. Még nem álltam neki, de érdekes kísérletnek tűnik.

svejk

Nem rosszindulatból de biztos van a "fénykapunak" fóruma, talán ott beszéljétek meg.
Ez a téma eléggé indulatokat szokott szítani mindenütt..
Pl. az ilyen kijelentések hogy ne engedjünk negatív érzelmű személyt a közelébe..

Részemről ennyi...

crgs7u9wg

az indulatoktol szerintem is tavol kene tartani magunkat, viszont ha mar vizbontas kerult szoba en ugy tudom az egyik jelentos problema, hogy az elektrodakon egy szigetelo hartya/reteg alakul ki az elektrolizis folyaman, ami miatt a feszultseget emelni kell es emiatt megnovekszik a veszteseg, ha nem csal az emlekezetem voltak kiserletek, hogy ezt a reteget pl. piezoval, centrifugalis erovel eltavolitsak, sajnos azt nem tudom, hogy milyen eredmennyel...