Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

TROMF22

Adott egy közel harminc éves Metabo ütvefúrógép (furókalapács) kiváló esztétikai és műszaki állapotban.
230V 500 W, elektronikus fordulatszám szabályozással.
Vagyis éppen az a gond, hogy a fordulatszám szabályozása nem működik.
Két fordulatszám fokozatban, amit a fogaskerekek átváltásával lehet elérni, max. fordulaton szépen megy.
Csak éppen a kis fordulatszám állító tekerőgombra nem reagál.

Még nem szedtem szét, csak tájékozódom.
Kora miatt úgy néz ki, hogy eredeti kapcsoló, elektronika már nem érhető el hozzá. (egyébként is a hasonló árakat nézve gazdasági totálkár lenne)

Meg tudnék alkudni azzal, ha egy fordulatszám szabályozó elektronika külön egy kis dobozban mellette lenne, és a fúrógépet a gyári villásdugón/kábelen keresztül ebből táplálnám.
Gondolom ehhez előbb a benne lévő (halott?) elektronikát fizikailag is ki kell iktatni. Maradna a ki/be kapcsoló és az irányváltó.
Helytálló ez az elképzelés?

Miben térhet el egy neves gyártó régi elektronikája a mai, hasonló célú tömegtermékektől?
Mire figyeljek a kiválasztásnál?

morvfer7

Fater a csemperagasztót egy régebbi fúrógéppel kavargatta és azon is elromlott ez a fordulat szabályzó rész, egy ilyet adtam neki és ezt rakta rá, a fogantyúja mellé volt egy kis dobozban odafogatva.

TROMF22

No, egy ilyesmi épp a fiókban is van.

De a benne lévő gyárit szerintem ki kell operálni.
Nem hiszem, hogy megtűrnék egymást.

morvfer7

szétszeded még az is kiderülhet, hogy egy dióda van csak elfüstölve.

TROMF22

Természetesen alaposan megvizsgálom, de tartok tőle, hogy az alkatrészek nagy része valami kemény akármivel be lesz öntve.
Hamarosan bele kukkantok.

Egyébként lehet, hogy éppen ennek a hibának köszönhette szinte újszerű állapotát, mert emiatt csak korlátozottan volt használható.
Tizenöt éve nem volt kézben, ki tudja mióta szenved ebben a betegségben.

TROMF22

IdézMiben térhet el egy neves gyártó régi elektronikája a mai, hasonló célú tömegtermékektől?

Nézegettem régebbi Metabo fúrógépek javítási (amatőr) videóit, és meg is jött a válasz:
Egy kicsit újabb, de szintén húsz év fölötti gépről volt szó:

Idéz. A fúró állandó elektronikával rendelkezik (a fordulatszámot egy Hall-érzékelővel figyeli). Ez egy kerek mágnessel van megvalósítva a rotor hátulján (a hátsó csapágy előtt), és amikor összeszerelik, az érzékelő (amely a tápkapcsoló áramköri lapján található) ezt érzékeli és beavatkozik.

Szóval, ha az enyémben is ilyen van, azzal nem lesz egyenértékű egy mezei, külsőleg hozzá aplikált, kínai PWM. [#szomoru1]

sarktibsi

Én egy gyakorlati példát is tudok mondani , nekem van több méretű , típusú sarokköszörűm (olcsóbb-drágább) , de már mindegyiket szerelni kellet. A drágább kategóriában van mágnes a motor végén , az olcsóbbikban nincs. Ezzel be is fejezhetnénk a történetet , na de ha elkezdek velük dolgozni azonnal kiderül a különbség a mágneses köszörűnek sokkal-sokkal jobb a hatásfoka.

Állítólag ezek a szénkefés motorok nem 230 V-al működnek mint a hagyományos motorok, hanem csak 180-190 V-al pont azért ha csökken a fordulatszám a nagy terhelés miatt az elektronika még rá tud adni plusz 30-40- V-ot , így sokkal erősebb stabilabb a fordulatszám.

morvfer7

A motor fordulatszámának szabályozása gyakran PWM (Pulse Width Modulation) segítségével történik. Ez a módszer nem a feszültséget csökkenti vagy növeli, hanem az áram időbeni ciklusait változtatja, ezáltal a motor effektív teljesítményét szabályozza.
A motor teljesítménye leginkább az áram által korlátozott, tehát a terhelés hatására bekövetkező áramnövekedés tudja a motor teljesítményét növelni.
A motor által leadott mechanikai teljesítmény (forgatónyomaték) nagymértékben függ az áramtól. Nagyobb áram nagyobb nyomatékot eredményez, ami segít legyőzni a mechanikai terhelést.
Bár a feszültség növelése is növelheti a teljesítményt, a motor terhelés alatt inkább a nagyobb áramot veszi fel.

ANTAL GÁBOR

Kedvelem és szeretem Ferit de kikívánkozik belőlem néhány apró helyreigazítás .  Szerintem a PWM es szöveg egy idegen nyelvről rosszul lefordított szövegrész beillesztése ide .

" Nagyobb áram nagyobb nyomatékot eredményez, ami segít legyőzni a mechanikai terhelést."
 Én az ok- okozat sorrendet kifogásolom ....Szerintem a nagyobb terhelő nyomaték legyőzésének  hatására alakul ki a nagyobb áram.

Az eredeti kérdé fölvetésben  egy Metabó fúrógép szerepel .Ott szerintem nem PWM es a vezérlés  hanem triacos
 ( tirisztoros)fázishasításos.. A PWM es sokkal jobb lenne de a rendelkezésre álló hely sok mindenben korlátoz  ( nem kell Dc kör , hiányozhat a puffer elkó .)
 A fázishasításos módszer lehet vezérlés ( olcsó kinai ) és lehet a fordulatszámot figyelő visszacsatolásos .

morvfer7

Igen, az információt a netről szedtem, számomra logikusnak tűnt, hogy nagyobb terheléskor nagyobb áramot vesz fel, és rossz volt a fordítás.

Köszönöm a javítást!

jani300

Nagyon régen :) izzó szabályozó elektronikával forgattunk kézi fúrógépeket . Egy külön dobozban a gép előtéteként .
Akkoriban még volt mechanikus , valami szén előtétes beépített fordulatszabályozós gép is .
Azért kellett a szabályozás ,mert körvágóval vágtunk ki nagyobb furatokat , és a szabályozatlan gép elakadása nem volt jó élmény .
Csak érdekességként írtam ......

Vetesi75

Valahogy Így. Az impulzus szélesség moduláció - legyen az PWM vagy tirisztoros fázishasítás - a feszültségátlagot határozza meg, az átfolyó áram meg majd kialakul a terhelés által korlátozva.
A soros univerzális motor, a soros jellegéből fakadóan egy elég szerencsétlen konstrukció, szinte alig találni olyan alkalmazást, amihez ideális lenne. Egyetlen előnye a jó tömeg-teljesítmény aránya. Sajnos a feszültséget csökkentve rajta nem csak a fordulatszáma (és ezzel együtt arányosan a teljesítménye) csökken, hanem a belőle kiaknázható nyomaték is, pedig az alkalmazáshoz elvárt igény pont fordított működést kívánna. Pozitívum, hogy ma már terjedőben a BLDC, ami jobban megfelelhet az adott feladathoz.

Vetesi75

Szénpogácsás pedálok az orosz varrógépek sajátossága volt. Villanykapcsolós hosszabbító adapterem is mai napig megvan - sajnálom kidobni.

mex

IdézAz impulzus szélesség moduláció - legyen az PWM vagy tirisztoros fázishasítás - a feszültségátlagot határozza meg
Ez így ebben a formájában nem helytálló.
A tápfeszültséget nem átlagolja, hanem azt az időt változtatja ami alatt a mindenkori tápfeszültség egésze rákapcsolódik a motorra.
Tehát a nyomaték nagyobb, mint a soros ellenállással kivitelezett megoldásoknál, mert ott a feszültség egy része az ellenálláson esik.

sarktibsi

Réges régen én kiszereltem egy porszívóból a fordulatszám szabályzót (a porszívó leégett) ezt az elektronikát beépítettem egy műanyag dobozba , raktam rá vezetéket meg 230 v-os konnektort. Így már bármilyen 230-v-os gépet használhatok róla (1400 w-ig) ma már csak ritkán kell használni.  Pl. Ha fát csiszolok akkor kell.