Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

szf

Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Egyik fórumtàrsunk ezt ajánlotta.
Ebbe is ugyanaz a UC3906 kell. Sajnos csak rendelni tudom ami annyiba kerül mint a szállítási költség. No meg ott a nyák azt is csinálni kell (ebben sem vagyok ügyes).

morvfer7

akartam kérdezni, hogy miért akarod legyártani, ahelyett, hogy vennél egy szünetmentest, kéz alól akik kidobják akár olcsóbban is meg lehet venni mint az áramkört összerakni.

1000 Ft

lényeg, hogy olyat kell venni, amiben 1 akku van!

szf

3db egyforma kell.

rakottkrumpli

kila

Sziasztok! Emlékeim szerint a Pb137- az erre való.

nagysam

5gg2vmpfs

Üdv!
Lenne egy Bosch GKF 600-as maróm, amit szeretnék egy STB5100-as jelelosztó panellel vezérelni mach3-mas programmal, hogy akkor induljun el a maró, amikor elindítom a marási programot. Mit kell ehhez beszereznem, és hogyan érdemes bekötni ezt, hogy működjön?

bznc93pf5

Sziasztok!

használ valaki ilyen bemérőt ami a képen van?

vagy tudja valaki biztosan hogyan működik ez?

harima

Nincs benne kapcsoló.
Ezt és a szerszámot is rákötöd a tapintó bemenetre,
ha hozzáér a szerszám záródik az áramkör.
A középső sárgaréz rugó terhelésű.

Rabb Ferenc

Pontosítanám egy kicsit: a szerszámra GND-t kell kötni, a bemérőt pedig a tapintó bemenetre.

És persze kell hozzá egy makro ami kezeli az egész mérést. Pl ez  [#t175p15964#]

Mindez persze csak akkor, ha MACH3-at használsz

bznc93pf5

svejk

MIP0224SY kapcsitáp IC-t keresnék hama-hama...
Hátha valakinek van a fiókjában.

onagy

Csaknem MeanWell tápot javítasz?
O.

svejk

Folyadékhűtő vezérlőpanelja, de ha tudsz mondani Meanwell típust akkor veszek egyet és kitermelem belőle.[#circling]
De komolyan...

PSoft

Valaki, aki nálam okosabb, segíthetne...

Van egy(illetve kettő) ilyen..."izém". :)
Adatot, leírást, nem találok róla. :(
Pusztán csak kíváncsiságból, el kéne jutnom odáig hogy táp szinten egyáltalán...feléled, vagy nem.
Külön táp csatlakozót, én nem tudok rajta beazonosítani...

Gondolom, az X3 vagy az X4 stekker sorában lenne valahol a táp, azt is csak gondolom, hogy DC24V kell(het)neki? [#nemtudom]