Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

iadbesaa

Még nem, de köszönöm a figyelem felhívást.

zozo

Bizony, és még a probléma a kis motorral, hogy a 3000KVx15V az ugye 45.000 rpm, de a nyomatékot csak 80% rpm körül tud produkálni, ami 36.000 rpm. Az a 9000 rpm-es tartomány csak úgy van...

s5f8tmfv3

Nagyjából összeállt a tápegységem, már csak egy 5V-os segédfesz hiányzik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

000000000

Jó lett!
Azt az oco banán ajzatot még kiválthatnád valami jobbra![#vigyor]

30A vörösréz banana..

s5f8tmfv3

Köszi!
A csatlakozókat még cserélhetem, ezek úgyis szanaszét állnak, pedig géppel készült a helyük.

544if3hez

Kaptam egy NCT90T vezérlőt. Kicsit megviselt,de bekapcsoltam és bejelentkezik az önteszt után.  A kijelzőn villog az encóder 2 és egy R betü. Gondolom az enkódert hiányolja mert az nincs rajta. A kérdés a következő modulok bekötéséről van valakinek rajza?
CIMU ezen van két darab DB15 csatlakózó
INT ezen és néhány és a
PPC mudulon is.
A kezelőfelületen lévő gombokra nem reagál. Ez az enkóder üzenet miatt van vagy nézzem mega kezelőlapot hátha valami szakadt?
Előre is köszönöm a rajzot és az információkat.

konvoid

Az NCT oldalán megtalálod a telepítési leírásoknál.
NCT 100-t nézd.

544if3hez

Nem talál NCT 100-t csak 101-t

544if3hez

Bocsánat megvan :)

ANTAL GÁBOR

Szia ! te spiller vagy az NCT 90 es dolgaiban ?  A látókörömben van egy marógép amit szeretnék megvenni és NCT 90 es vezérlő van ( sajnos ) rajta . Az árba az eladó belekalkulálja a vezérlőt  
 Az eddigi kollégák azt tanácsolták hogy hagyjam a fenébe ( kb 20 éves technika , kiszáradt kondikkal )

Egybehangzó vélemény szerint ha a PLC ben megsérült valami akkor horror összeget kérnek az élesztők
 Értesz hozzá ????

s7manbs8

Kondi csere után megint örökéllet. :)

konvoid

Szia! Nem értek hozzá, de kb. 15 éve használunk NCT 90 -es
Vezérlőt. Idáig nem volt vele gond. Az igaz, hogy régi és nem igazán lehet hozzá alkatrészt szerezni meg szerelőt aki ért hozzá.
Ha másfajta vezérlők hibásodtak meg azokat is horror áron javítják.

ANTAL GÁBOR

Hát ilyen az én formám : Elmehetnék megnézni és tapasztalatot cserélni  Megnézem az adatlapot : Sopron  ( Én meg miskolci vagyok )  Lehet Magyarországon még messzebb menni??

PSoft

Sopron gyönyörű...
Megér az egy napot.:)

Amúgy, lehet! Van sok, távolabbi két pont.[#nyes]