Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

Kidwick

Üdv!
a képeken látható autonóm vezérlésről tud valaki bővebb infót?

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

s7manbs8

Kösz a linket.

s7manbs8

Ez se rossz, posta meg ingyen van, van ismerős, aki szokott onnan rendelni is, fasza.

Rabb Ferenc

Csak kíváncsiságból: mit kell szabályozni, a radiátor vagy a helyiség hőmérsékletét?

s7manbs8

A radiátorét, persze valami helyiségét is egyben, én is gondoltam, hogy csak rövidrezárni a radiátoron belül és egy külső hőfokszabályzóra dugni, de nem magamnak lesz megcsinálva, így ilyen átalakításokat nem lehet csinálni.

4ep4jzk7b

Sziasztok !

Tud segíteni valaki hűtő kompresszor relé ügyben ? Ha itt nem melyik fórum oldal foglalkozik ilyesmivel

Elektrolux hűtő kompresszor relé :

Hol tudok rendelni , vagy venni Online ... minden megoldás érdekel .

Erre lenne szükségem .. választ segítséget előre is köszönöm

Üdv : öreg

4ep4jzk7b

Lemaradt a legfontosabb kép ..... :(

svejk

Ha nem ezeréves a gép, akkor stilszerűen pl. itt.

4ep4jzk7b

Köszi !!!!!!!!

Nagyon kösz :)  

Üdv : öreg

4ep4jzk7b

rokonok

Jó pár éve csináltam ilyenhez hasonló ház automatikát. Azt Homevision-nak hívták. Az rs-485 kommunikált a központtal. De a Siemens-nek is van hasonlója. Meg volt egy X10 nevű az valami is ehhez hasonló.

svejk

Tapasztalataim szerint a mostanában kapható Faston csatlakozós Greatz kockákból mintha kispórolnák az anyagot.

Lehet, hogy ennyi erővel ebben is meg lehetne bízni ?
A szerelése is jobban passzolna.

Az üzemi áram nem lesz több 3-4 A-nál, de minden bekapcsoláskor 4700 uF-ot fel kell tölteni 150 V-ra.

Nem akarnék lágyindítózni...

Manapság olyan hihetetlenek az adatlapok adatai, ennek is félhullám idejére 320A-t írnak.

000000000

Arra jo lesz amire használni akarod!
de ezel a plastik tokozatal 35A mese szerü pilanatra kibirja biztos...[#taps]
10..15A felet már fémtokos legalább ami terhelhetö az mind alu vagy rézházal hütö elvezetö felületel van...
De ezt te is mérlegelni tudod szerintem![#love12]

000000000

Amin volt motoron ez a inditó relé nézd meg hogy épek e a motor üzemi/ segéd tekercs ohmikus paraéterei 20...60 ohm szokot leni a tekercseken és a közös ponton![#felkialtas]
ha egy ilyen relé már baja lesz azt a motor is bánni szokta![#sir]