Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

DC-DC konvertert, ami olyan 80V körüli maxot bír tud valaki hol lehet kapni, kimenet 5V és 12V kellene, lehet aká egy panelen is, méretben nem ártana ha nem lennen túl nagy, teljesítmány 5V-0.5A kb elég 12V meg 2A talán vagy lehet kicsit kevesebb is elég lenne.

Vagy akár olyan dugasztáp, ami menne már 45V felett pl.

Kösz, ha van rá ötletetek.

szf

svejk

Általában a mezei hálózati kapcsolóüzemű tápok már elindulnak ekkora feszültségről,- főleg a modernebbek- próbáld ki.

Ilyenkor nem a legjobb a hatásfokuk de neked nem kell nagy teljesítmény.

A step-down tépoktól óvakodj, csak márkás, védelemmel ellátottat használj, mert katasztrofális lehet  egy hiba következménye.

svejk

Ja, hogy neked a max. a 80 V.... de mennyi a minimum aminél már működnie kell?

s7manbs8

Kösz, lehet megnézem hátha beindul valamelyik ennyinél.

s7manbs8

Minimum olyan 45V kb.

s2k5ycubj

Szia! Van egy barátomnak,megkérdezem,ha kell. Nem csak 560-as van valami másik is. Késő este többet tudok mondani erről.

jani300

Guberáltam ma egy ilyet . Érdemes erre időt szánni , beüzemelni . Megörültem neki , de már vannak kétségeim .
Labortáp ez egyáltalán , vagy csak sima tápegység ?

PSoft

Most, épp a szomszéd topik az adok/veszek!:)

Csuhás

Szerintem érdemes megjavítani. Precíz feszültség illetve áramgenerátoros kettős táp. Szerintem kapcsolási rajzot is lehet hozzá találni.

Rabb Ferenc

jani300

Lehetne eladó is analóg műszerrel ... De ez nem eladó , nem csinál semmit egyenlőre , rajzot viszont már találtam .
Van egy biztije azt megnézem azért .
De tényleg kíváncsi vagyok lom e már ,vagy ér esetleg valamit . :)

jani300

Köszönöm ! Ennek egész jó irodalma van a neten . Belenézek akkor .

jani300

Hét izé ... :) Bizti csere, törött volt a foglalat .
Kijelzők működnek , egyik oldala stabilan nullát mutat minden kapcsolási helyzetben . A másik oldal viszont [#eljen] . ÚGYHOGY PLÁNE NEM ELADÓ :)
Rámérek azért multiméterrel , melyik lehet a pontosabb ...

PSoft

Látom, hogy örülsz az új szerzeményednek.:)
(ismerős az érzés)[#nevetes1]