Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

jani300

Persze !
Kb  30 év után egy tized volt eltérés van aközt amit a táp és a kézi műszer mutat . Nem rossz ...

Rabb Ferenc

Nem megbízhatóak ezek az egyszerű kézi műszerek [#nevetes1]

zozo

Létezik olyan reed relé, ami NO érintkezővel van?
Frankó lenne, ha egy áramkört meg tudnék szakítani egy rejtett (letakart) helyen lévő reed felé közelített permanens mágnessel.
Eddig csak NC típussal találkoztam.

Nem akarnék még relét vagy egyéb fordító kapcsolást berakni.

somma

Morse érintkezőst reed patront keress !

zozo

No, ez kell igen! Mindjárt szét is nézek a bó'tokban.
Köszi.

PSoft

zozo

Igen, köszi, de ez egyszerűbb, mert csak elcsípem a drótot és közé teszem. 100mA folyik csak, ez pont jó lesz.

reed morse érintkezővel

2nbj3n5m

Uraim egy kis segitség kellene.
Ugye vannak ezek a ARDION-ok. Létezik valami írott forma kezdöknek? Ugy 66 felé kedvetkaptam bütykölni.
Köszönöm a segitséget.
Janko / Száraz János /

Csuhás

Alighanem az ARDUINOra gondolsz :-) Felraktam a cnctár/csuhás könyvtárba egy magyar nyelvű általános mikrovezérlős könyvet aminek egy fejezete arduinoval foglakozik, és egy angol kimondottan duinos irodalmat

remrendes

Esetleg a TavIR ingyenes tanfolyam.

2nbj3n5m

Köszönöm szépe.
Szeretek itt lenni.

000000000

Ha ki olvastas csuhás könyvtárát akkor itt egy kisebb gyüjtemény ujra olvasgatáshoz arduino ugyben van benne magyar könyvek is!
https://data.hu/get/10833601/arduino.rar

rar pw:0

s7manbs8

A HC-05 féle Bluetooth modulban az rf power-t milyen paranccsal lehet állítani ? Nem találom sehol ezt.

szabo janko

Szép napot mindenkinek!
Nem CNC de elektronika. Javítok (Javítanék) egy SONY Sztereó
végerősítőt. Kimentek a végtranyók plusz egy meghajtó IC.
Az IC ről nagy nehezen találtam egy fotót (a benne lévőről lekopott a felirat) de nem találok róla semmit. Erről volna szó. Ha valaki tud róla valamit vagy beszerzési forrást kérem segítsen.

Driver1

Szia!Az ic-t CX171 néven keresd.Nem egyszerű a beszerzése,ha jól emlékszem néhány vállalkozó kedvű emberke valamelyik tda ic-t drótozta be a helyére(Talán TDA7250?)

https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380446841425&item=380446841425