Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

bicme92us

Atx tápokat tesztelni, (működtetni) úgy kell, hogy a tápcsatlakozó zöld vezetékét összezárod egy feketével.
Ha előtte működött, csak így lehetséges, és akkor valami elkerülte a figyelmedet a vagdaláskor.
At tápokat nehezebb beinditani. RC tag késleltetést igényel, vagy belepiszkálást.

szf

Uni-T màr nem akarsz?

vjanos

De, a piros jobban tetszik :D  csak hirtelen a listát nézegetve ez egész jó árúnak tűnt, hogy true rms meg frekit is mér. Uni-t ból dupla áron van az ilyen.

De igazából a régi kicsivel is elvoltam, csak ha már venni kell, lehetne egy picit nagyobb tudású...

Azt a márkát ajánlod?

szf

Hàt vettem màr egy pàr db és megvagyunk vele elégedve.Pedig tiposva van rendesen.

000000000

Nekem van maxvell kinai de jó és használni hobby szinten maxel  után váltotam erre mert az behalt!
van még egy kinai ami most van vici99 ez is ok ez is auto határ váltos de manuálisara is kapcsolható az értékek és ugy gyors a mérés pontosnak pontos is ami 30$ belefér...

s7manbs8

Zöld a feketére volt kötve kint is, mikor levagdaltam meg belül a dobozban ugyanúgy összekötöttem, bekapcsoláskor egy pillanatra beindul, mert a venti picit megmozdul, csak utána leáll, lehe az a 3V3 érzékelés volt valahogy ? Ezt még nem tudtam, hogy ilyen is van valami, de azt mi érzékelte nem tudom, össze lehetett e kötve valami másik vezetékkel közösen, ezt meg tudom nézni, a levágott csatin van e ilyen ... Valami ilyen oka van tényleg biztos, nem hinnéám, hgoy elromlott, csak meglepődtem.

s7manbs8

Ajj, igazad van, egy világos barna vezeték van a csatlakozón egybe kötve a narancs szinűvel a 3V3-mal, na csak közben én marha a panelen is kitakarítottam a vezetékeket, ne lőgjon ott  av ége ki, hogy most melyik volt a figyelő, azt meg nem mondom már. Meg kell néznem, az -5V -12V melyik volt meg a Power Good, azt tudom melyik, mert ott van felirat és ami kimarad lyuk oda kell dugni akkor narancsot ... na majd később megnézem, mert csak jó lesz az a táp nehogy már emiatt kihajintsam.

s7manbs8

Meg is lett, beindult.

fakukac

S E N K I ? ? [#whatever][#fejvakaras][#wilting][#conf][#nemtudom][#shakehead][#szomoru1][#szomoru2]

h5s6zsy7m

Sziasztok!
Keresek sürgősen régi(pl:Orosz)akkumulátor töltőt 6V/12V-ost.
Fontos! Állítható áramerősség szabályzással PL: 2-10 Amp
Ui:bármilyen érdekel amin amper(A) állítási lehetőség van.
Szánnék rá 6-8ezer Ft-ot.
köszönöm:Udv Oreg

h5s6zsy7m

Köszönöm mindenkinek aki felajánlotta a segítségét .
örömmel közlöm : sikerült vennem .

Köszönöm .

üdv : oreg

544if3hez

Tisztelt Fórumtársak!

Tudna valaki bővebb információt adni az NCT 90 RD-ről? Az interneten nem sikerült semmilyen dokumentációt szereznem.

Előre is Köszönöm!

Ötvenes

RJancsi

544if3hez

Korábban már megkerestem őket emailban válaszra sem méltattak. De köszönöm a tippet.

remrendes

Ujra itt :)
Nezegetem az ebayt, kondinak talaltam ilyet. A 180W-os motor 36V-on ugye 5A-t lenet, akkor ez kimeriti az 1000uF/A reszt. Feszultsegben pedig elmeletileg tulmeretezve.
Feket nemigen talalok, ami nekem jo lehet. Szoval akkor marad a dioda. Abbol melyik lenne jo? 10A 1000V-os THT-t talaltam itthon. Valami ilyesmi. Vagy jobban jarnek ha tudnam huteni is?