Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

svejk

Én úgy tudom, azt a papírdobozt egy közös ismerősünktől kaptam, Te az Ördöggel csak postás voltál.
Legalábbis a közös ismerős így adta elő...

000000000

Az a jobb fölső kondit már nem kell berhelni mert az kapott valami szerszámmal nem kicsit.
Ez akár valami DC-DC átalakító is lehet így első blikkre, konkréten ilyennel nem találkoztam üzem közben.  

000000000

Igen, de én mondtam, hogy te örülni fogsz neki :D
Különben még most is itt lenne nálam !

svejk

Nem véletlen vagy Te az Ördög cimborája! :)

s7manbs8

Nekem is annak tűnik van 5V, 12V kimenete, meg bemenete egy DC +  DC-  IBM termék amúgy, az alján az van.

000000000

Én nem csak az Ördöggel vagyok jóba !  
Mikor havernál az orosz dandártábornokkal vodkáztunk, az se volt semmi!
De többet inkább nem mondok.

000000000

Beszéltünk itt Svjkel a közös ismerősről és hívott is egyből, mostanáig beszéltünk.
Csak ezért nem válaszoltam.
Ilyen DC-DC átalakítók általában -48 voltról járnak mint a legtöbb eszköz, telefonközpont, ipari switch és router...
Gondolom ez is valami hasonlóban lehetett.  

s7manbs8

Majd adok neki egy kis feszt, hátha mutat valamit.

000000000

Azt a jobb felső kondit kalapáld ki előbb, nehogy nagy badabumm legyen :)
Nem sok esélyt fűzök a dologhoz, hogy beindul, mert az a nagy széles szalag kábel nem viccből lehetett ott.  
De tévedjek és hátha anélkül is menni fog.  

morfeus

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy útmérő telepítése elött vagyok de nem tudom,hogy mágnesszalagos vagy üvegmérőléces legyen?
Van valakinek tapasztalata?

ANTAL GÁBOR

Aug 20 .és 21. én ment egy egy levél  ( rákerestem elment és jó a cím ) Olvastad ? Mert ott foglalkoztam a feltett kérdéssel

morfeus

Nem találom a leveleket!

ANTAL GÁBOR

akkor átküldöm még egyszer ( forward lesz és akkor remélem látod a fejlécét )

Szalai György

Mágnesszalagos.

morfeus

Köszönöm válaszodat!