Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Te miről beszélsz??? Elsőként az ilyen lazi stílusú élőlényekkel foglalkozzál, utána velem.
Te járatod le magad, ha még azt se érted meg, a feladat egyértelműtlensége kizáró ok minden további segítségnyújtás kapcsán.

pbalazs

Szia!

Jól emlékszel, de itt nem a demultiplexer hajt közvetlenül.
Nézd meg a #16241 hozzászólásomat. Ott lerajzoltam.

Dakota25

Aha! Ez így tényleg rendben van.
A két megoldás közt a szükséges tokok száma lehet a mérlegelendő. Jó lenne tudni milyenek a bemeneti jelek, oda még kellhet némi hálőzat.

Dakota25

v.l. megoldása a díjnyertes szerintem a három közül, abban -szintén nyolc tokkal- még lakik egy fényerő-szabályzási opció is.

4ybj8h3c8

Intelligens megszólalásaidat olvasva mindig örülök, hogy nem vagy olyan bunkó mint én, és értelmiségi módon, pallérozottan, kulturáltan  tudod megoldani a problémákat. Micsoda fröcsögés lenne ha "csak" annyi eszed lenne, mint nekem....

Rabb Ferenc

Szomorúan látom, hogy már ide is beköltöztetek [#rinya]

Ha már a http://hu.wikipedia.org/wiki/Tur%C3%A1ni_%C3%A1tok" TARGET=_fnew>turáni átok ide is elkísér, legalább a szófosó topikra kellene korlátozni. Legyen az a dühöngő és csak az nyissa meg, aki oda való...

000000000

Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat, aki segít, és segítő szándékkal írt. Így már előrébb vagyok, nem is kicsit, több megoldást is kaptam.
Várható volt a kötözködés, mikor Tibor45 első hozzászólása megjelent. Nem tudom miért kell mindenkibe beleállni, aki segítséget kér, vagy nem úgy gondolkodik, mint ő.

Ezennel szeretném, ha az egymás ostromlása befejeződne, megoldás megvan a problémámra, köszönöm mindenkinek!

ggdr57dg

Egy kicsit védeném az Arduinos megoldást; igaz programozni kell, de egyébként http://www.ebay.com/itm/371215911158?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT" TARGET=_fnew>nagyon egyszerű és olcsó.
Az elmúlt 2 évben több projektet vittünk WS2812 ledekkel (+Arduino :-) a "B" változat pedig még könnyít is a fizikai kivitelezésen.

De biztosan jó lesz v.l topictárs rajza - gondolom ezt választottad - a célnak tökéletesen megfelel.

s7manbs8

Nemrég csináltam én is egy 32 kimenetű LED hajtást, 164 IC-kel meg ULN IC-vel az elé egy kis tiny2313 és mehetne a móka.

jgg8y2a4g

Válaszolj légyszíves privátba!

s7manbs8

Nem tudom mit írtál, nem működik az oldal, majd ha meglátom megnézem.

jgg8y2a4g

Egyelőre nem publikus amiért kereslek.

s7manbs8

Azért írtam ide én is, mert nem működik a freemail.hu, addig nem tudom megnézni. Gondolom csak megjavul valamikor este.

p3t7nebn6

Szia ! Az Arduino SPI-vel, vagy egyéb hardware-el csináltátok meg a WS2812 vezérlését ?

000000000

Tisztelt fórum társam ! Ilyet keresek pont :  
 © Szalai György   2010. júl. 07. 19:19 | Válasz | #6879  

A tapasztalat kell, vagy a tápforrás? Menyibe lesz ez, mire elkészül?  
Ezt már itt kínálgatom egy ideje, sajnálom szétszedni. F2905SXE/2 230V, 8A, 45-65Hz. / 52-55V, 28A DC  
(© vbodi nem volt ilyen gátlásos, kibelezte a másik ugyan ilyet. Biztos megosztaná az élményt.)  
Te szétszedheted ezt, így pont meglesz az összes anyagod, ami kell hozzá, és összerakhatod újra, Persze így is működőképes, de akkor nincs tapasztalatszerzés. Felfogható előszerelt oktatókészletnek is. És az ára… Hű, nahát!  
Találsz még pár képet, küldj E-mailt, ha érdekes.