Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

szf

A DG3S nem viszi el?

svejk

Kiélezetten... az biztos, hogy a max 80 V miatt kisebb lesz a fordulatszám.
Írd már ide a KT és KV értékét, mert nem bírom a képről leolvasni.

szf

Bocsánat elírtam.
DG4S-re gondoltam.Ebből kellene 2db.A "Z" tengelyen léptetőmotor volt.Adatokat holnap küldök , mert ma nem voltam a műhelyben.

svejk

Ha tényleg tudja az adatlapján írtakat, akkor meg van oldva, Te nyertél.
Úgy látszik kissé el vagyok maradva az újdonságoktól. :(

Szerzel hozzá egy 80-100V-os 1,5 kW-os trafót, egyenirányítót kondi(ka)t, stb. és happy.

szf

Ez nem a te vagy én nyertemről szól,hanem az én tudásom nagyon kevés . Ezért meghalgatom ki mit mond.Persze az anyagiak nagymértékben döntenek.
A tápról még nincs elképzelésem .A beüzemelés meg fényévekre van tőlem.Egyelőre körbe nézek.Ezért kell valaki aki tanácsot tud adni,de százezreket nem adnák ki egyenlőre.De eszembe jutott,hogy az egyik kollégám a léptetőmotort meghajtotta a PICODRIVE-val de a pico 3,5a tud a motoron meg halványan látszik 4,5a.Az IC-n tojást lehetett volna sütni.Ezért félbe maradt.Ja a frekit holnap megtudom mondani de ugy emlékszem van 1db 4kw-os új.

svejk

Ha van/lesz, akkor holnapra az árát találd ki.

s7manbs8

Jobb asz elektromos meghajtást kissé túlméretezni, ne az süljön meg elsőnek.

szf

Mindenképp,de nem vagyok biztos a dolgomba nekem ez új terület.Nem tudom milyen eszközöket válasszak ki úgy ,hogy költséghatékony is legyen de mindenképp olyat ami közforgalomban kapható azaz bármikor potólható.

s7manbs8

Svejk az tud mindent majdnem, tőle lehet kérdezni, sőt magától is elmeséli mindig.

szf

Szia!
A DC servom adatai:
-SD 32-15A1
-KT0.32 NM/AMPS
-KV 0,82 VOLTSEC/RAD
1500RPM
180V  
MAX ARM PULSE AMPS 28
NV4,6Nm
BV 9,2Nm

svejk

Próbáld meg a DG4S-t...
Egyet vegyél, hajtsd meg mint Gizi a varógépet, majd számolj be itt is a tapasztalatokról.

szf

4kW-os a frekiváltó,vadonat új.Az árát nem tudom.Mi lenne a számodra elfogadható?

svejk

Írok magánban, a regisztrált e-mail címedre.

szf

Ìrtam emailt

a86ifm7g5

Pusztán csak azért lett felhasználva mikrokontroller, hogy az alap információkat kiírjuk LCD modulra. No meg azért is, hogy mindkét szoftverhez, mach3 és linuxcnc-hez is egyaránt használható legyen ugyanaz a kütyü.