Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

svejk

Gyanús nekem, hogy a motoron az a 35A a csúcsáram lehet, -ha csak nem valami bazi nagy gép- és ebben az esetben sokkal kisebb táp is elég lehet.

szf

Géptelepìtéssel ,üzemek bontàsàval,karbantartàssal foglalkozom.az egyik helyen a helyi erők magukévà tették az elektromos részt a mechanikàt meg folyamatossan fosztogattàk.én végeztem a felszàmolàst és többek közt evvel a géppel is fizetek.

szf

Kiszabadìtom a gépet és rakok fel képeket.

svejk

Sejtettem. :)
Várjuk a képeket! A motor adattábláról is...

szf

Mit és miből sejtetté?

svejk

"Géptelepìtéssel ,üzemek bontàsàval,karbantartàssal foglalkozom"

Jó kis munka, biztos tudnék mazsolázni a műhelyed/raktáradban. :)

svejk

hogy nincs meg a vezérlószekrény.

szf

A helyiek nem voltak spanok.egyébként mindent"megsemmisitünk" nem kerülhet kereskedelmi vagy egyéb forgalomba.

000000000

Ismerem, rendőrök fegyverrel vigyázzák, mint Kabán a cukorgyárat!

szf

1-2 àltalànos dolgot megtartok ami nem specifikus,illetve a frekivàltokat abból sose elég

svejk

Nincs véletlen V1000-esed? 4,3 vagy 7,5 kW?

szf

Megnézem majd holnap fejből nem tudom.

svejk

Köszi, a nevemre kattintva elérsz.

szf

svejk

Elég vacak kép...
Ha a KT: 0,32 Nm/A akkor a max. folyamatos áramerőssége 14,3 A a motornak.
Ideális esetben erre kell a tápegységet méretezni, aztán majd ez a táp elbírja a rövid ideig tartó csúcsáramot is.
Ebből következeik, hogy mezei trafós tápegységet kell használni, a gép méreteit tekintve célszerűen 3 fázisút.

A motor egyébként állandó üzemben 720W-ot tud leadni.

Még egyszer leírom, nehéz lesz hozzá szervovezérlőt találni, én továbbra is AC szervot ajánlanék hozzá, mert azt megfizethető áron tudsz szerezni.