Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

svejk

De azért köszi! :)

e37a4y39

Hozzáértők!
A kis kínainak nem kellene írni,hogy a jövőben
a kék vezérlőt ne így csinálja? :))
Mondjuk helyette inkább márkás cipőt.

i83667iks

nem,azt meg nem próbáltam,amit tudok kb 1 éve mikor kipróbáltam legelőször akkor jól ment,csak kinyírtam a Z icejet s csere után csak most adtam neki újra eletet.

motion

Pedig ott van az, ahol Béla is mondja. :-)
Feltöltöttem pdf.-be is, mert volt aki nem tudta megnyitni.
Szóval <<http://cnctar.hobbycnc.hu/Motion/Elad%f3/1Axis%20Step/" TARGET=_fnew>ITT>> van.

motion

Írtam is ez ügyben, de a fiber-ed lepattintotta a levelet.  
Szóval akkor csak letölteni tudod.

svejk

Meg van minden rendben, érthető és világos.

svejk

Jó az, olyan mint a Dacia volt, megvetted renberaktad aztán kiszolgát 15 évig.

me3ua0a6

Köszönöm az észrevételt! Javítani fogom!
Ha nem tud valaki magyarul, akkor az úgysem ezt fogja olvasni, hanem az angolt.
Nem reklámnak szántam a dolog említését, hanem mentségnek a folytonos távolmaradásért. :) BME megbízásából készül egy orvostechnikai célszerkezet mozgatására.  
Ha gondolod küldhetek én is egy Pico Drive-ot de akár egy MiniBee-t is, de nem célom a szabadidőd elszipkázása :D
Viszont kíváncsian várom a boncolgatásaidat :D

b4nm7gjvr

20évig! [#eplus2]

svejk

A pico, ha jól tudom TB6560 alapú, azt már ismerem két soron is, gondolom többet te sem tudtál belőle kihozni mint a "piros".

A minibee-t letesztelhetem, de most 2 nagyon erős ellenfél van nálam. :)))

Egyébként a minibee-nek mi a magja?

xfg6v697j

Sziasztok.
Megmondaná valaki,hogy az ATX-es tápon melyik vezetékeket kell összezárni,hogy bekapcsoljon?
Még nem kísérleteztem vele.
Ráadásul az egyiknél nincsenek is vezetékek,hanem közvetlenül a panelra volt dugva.

RogerCo

A zöldet(PS_ON) kell testre tenni.
http://image.pinout.net/pinout_20_pin_files/ATX-NLX_Main_Power_Connector_PinOut.png" border=0>

me3ua0a6

Igen, az az IC. Csak egy elegánsabb külsővel :D
A MiniBee magja nem nagy titok, de mivel ez volt az első profi nyákos áramköröm, ezzel vesztettem el a szüzességemet elektronikai téren :D, így szeretném ezt nem közzé tenni.
A MiniBee kis vezérlő, természetesen nem az a célja, hogy leverjen egy MSD-t, ellenben jól jöhet mütyür spéci alkalmazáshoz, úgymond rejtett elektronikához, főként nem CNC téren. És mellette szóljon, hogy a mai napig keresik és vásárolják!  [#worship]

xfg6v697j

xfg6v697j