Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Olyan létezik, hogy pl. keresek egy adott  alkatrészt és lekérdezi x, y, z helyről, majd azt megkapom pl. mikor valamihez alkatrészeket keresek, teszem azt, ha megvan a gyári száma, amit a gyárban kap ? Ilyet kellene nekem szermányolni jó lenne néha.

000000000

Persze, úgy hívják szervízkönyv.
Mihez és mit keresel?

000000000

szia, itt vagy debrecenben?

9pk59nuy

Teljes doksi nélkül bajos a dolog. Tudok mestert aki hivatásosan dolgozik a Hunor vezérlőkön. Ha érdekel, akkor megadhatom az elérhetőségét. Az enyémet is ő javította. (alakította át).

000000000

Szia, vagy most debrecenben?

b4nm7gjvr

Lenni vagy nem lenni ez itt a kérdés! Szerintem LENNI!

ra8nsmk6w

Az átalakitás alatt mit értesz? Jó néhány dolgot én is át alakitattnék ha egy használhatóbb gépet kapok

000000000

Nem vagyok debrecenben, de azt se tudom, hogy te ki vagy és mit akarsz?

000000000

Szia, ezennel bemutatkozom...   :)

csak egy gépészmérnök...

de főleg őszinte rajongód vagyok...
tisztelem a munkádat, a gyártmányaidat...
...
mit akarok... nem akartalak felzaklatni...   :)
mit akarok... mint Ti mindnyájan...
érezni amikor egy gép azt teszi amit kell...

hallani a forgács...  
a késszög az adott anyaghoz...
"neked magyarázzam"
(bocs)

b4nm7gjvr

Beléd szeretett...[#eplus2][#eplus2][#eplus2][#eplus2]

b4nm7gjvr

gépészmérnök?
Költő [#nezze] talán nem? Szerintem az veszett el benned....[#zavart2]

000000000

Mit követtem el?

b4nm7gjvr

Ezt nem tudhatom! Őt (matricást) megérteni majdnem olyan nehéz vállalkozás mint a költőket....

r2u4n063m

Diódát kaptam, megmértem multiméterrel, és az új jó - még szép -, be is forrasztottam. Fetet nem tudtak adni, mert rendelni kellett volna, vagy megtudni az adatait.  
A http://alltransistors.com/mosfet/crsearch.php?struct=MOSFET&polarity=N&pd=125&uds=60&ugs=20&id=75&tj=175&fr=0&cd=735&rds=0.012&caps=TO220" TARGET=_fnew>Keresztreferencia táblázat alapján az ott lévő összes alkatrész megfelel nekem? Bár talán az így kapott adatok is elegek lesznek, hogy tudjanak adni helyettesítőt.  
A régire próbáltam füleket forrasztani, több-kevesebb sikerrel sikerült is, annyi ideig legalább is, hogy ki tudjam próbálni. Azt tapasztaltam, hogy lágyan indul vele a motor, nem olyan hirtelen, mint nélküle.