Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

9npx2xk89

De szoktam, csak pl. a telinyákosnál nem tudta bekötni a kis kondi lábát, nekem kellet a + vezetéket átvinni a lába között, hogy a gnd-t ne vágja ketté a + vezetékkel. De ötletnek nem rossz.

000000000

#10397 Képböl itélve  eaglera sacolok  de az autorutnál van olyan lehetöség hogy milyen paramétereket tartson huzalozásnál pl pad és folia közöti távolság ezeket kisebb értékre kel veni akor meg tudja oldani a behuzalozást ic lább közöt is !

9npx2xk89

Igen, de azért jó lenne valami távolságot is tartani egy ilyen teliföldesnél. Mindegy majd kipróbálom.

me3ua0a6

Azt ugye észrevetted, hogy míg te eljátszadozol itt a fórumon egymagadban, addig a többi sokszáz kínai vezérlő tulajdonos a hobbijának él. És élvezi, hogy nem kell ilyen baromságokban részt vennie, mint amiket te itt összepletykálsz...
Ha lenne némi elektronikai hozzáértésed, akkor egy alkatrészt arra használnál, amire kitaláltak. Miközben te oldalakat zengsz arról, hogy a vezérlőd árának a 10%-át egyetlen venti megtáplálására fordítod, addig az asztalos végzettségűek megkeresik a holnapi kenyérre valót.
Neked ez a hobbyd, hogy mások fejlesztéseit pocskondiázod?
Irigy vagy mi? :D
Inkább gondolj bele, hogy te miért is nem vállalsz sorozatgyártást a tápocskádra. Csinálj egy árképzést, és meglátod, hogy milyen jó is az a gyári megoldás, hiszen arra találták ki, amire használni akarod. Elavult dolog az izzó is mi? Találj fel jobbat, sőt: olcsóbbat! Ha neked mégsem tetszik, akkor oldd meg a gyári áramkör szétbarmolásával, de kérlek, hogy ne buzdítsd erre az általad asztalosnak nevezett embereket, mert lehet, hogy több kárt okoznak, mint hasznot.
Attól, hogy te tuningolod a Polskidat, mert nem telik Opelra, attól még nem kell másokat is meghülyíteni!
Miért kampányolsz a kalács ellen, amikor más örül, ha egyáltalán kenyér jut neki?
Csinálj jobbat a nulláról, ha tudsz! Ha nem tudsz, akkor ne offold szét a topikot!

000000000

Nemtudom eagle ezt a paraméterezéseket lehet e még külön álitani hogy milyen folia tipus szerint csinálja power ...signak "Net class"!
Az árnyékolás auto roter után is fel lehet rakni
"zone mode"
http://i39.tinypic.com/28a13j7.jpg" border=0>

proteus

Csaby

Metabo!
Unalmamban megcsináltam a fóliatervet. Tényleg nem rossz ötletadó. :)
http://cnctar.hobbycnc.hu/Csaby/Uni.JPG" border=0>

000000000

Szép lett![#eljen][#felkialtas]

s7manbs8

Ezek a L297-L298 párocskák szeretnek behalni ? Nekem valahogy nem akarnak ezek működni egy se ...  már ki van velük a hócipőm, ami amúgy is elkopott télen ... :)

s7manbs8

Ilyen nyákot házilag tudsz csinálni is ?

Csaby

Á, dehogy. Viszont tudom, hol érdemes megrendelni.

s7manbs8

De ha az átkötőszemeket úgy teszed, hogy alkatrész alatt úgy ne legyen, hogy ne lehessen beforrasztani, akkor végül is meg lehet házilag is csinálni.

000000000

Boritékos fotozásal bármikor othon is. :)

pbalazs

Fotózással ez megy otthon.

jv7pu3a5p

Jajj srácok. CNC fórumon fotózgatni!!
Csaby megcsinálta, már mehet is a CNC alá egy 0.2/30° tű alá... [#nevetes2]

me3ua0a6

[#eljen] A tett halála az okoskodás [#bee1]