CNC eszterga építő iskola

Indította gaben, 2024 április 09, 07:32

Előző téma - Következő téma

mxjj54gxi

Azt kéne egyeseknek megérteniük, hogy ez itt csak egy "papír".
Itt bármit lehet tervezgetni, mert egyrészt nem kerül pénzbe, másrészt meg még radír sem kell, hogy elvessük.
Nem azt kell elmesélni, hogy miért marhaság az egész, hanem ha annak gondoljuk, akkor majd nem ezen elvek szerint alkotunk esztergát, hanem találunk magunknak másik écát.
De lehet, hogy lesznek olyanok, akiknek meg ez lesz az éca, és megcsinálják.
És? Lesz nekem bajom abból, ha más megcsinál olyat, amit én nem tennék? Nem.
Akkor meg?
Ez ilyen egyszerű.

3ztiz2p39

Szúrogatok? Amilyen az adjon Isten...
Olvasd már vissza az írásaidat, nem (csak) az ittenieket hanem úgy általában az 5 éves termésedet.

Rendszeresen olvasom a topicodat, azon nem titkolt szándékkal hogy tanuljak belőle.
No de nézd csak meg, kik kérnek tőled tanácsot? Javarészt az újoncok, akik még nem ismernek.

dpzc3uzn

Jó estét mindenkinek, látom kiborult a bili tegnap óta.
Még csak pár napja nyitott a topik, nem kellett volna még letörni a szarvunkat! Ha nagyon nem lesz rentábilis úgysem fog elkészülni, de adjuk meg az esélyt magunknak. Összeállt egy kis hobby közösség, és törte a fejét, amellett  valószínűleg rengetegen örömmel olvasták. De ha csak ennyiről szólt is volna már megérte.
Lehet hogy egészen más sül ki belőle de semmiképpen nem rossz.
Gyerünk tovább...

3ztiz2p39

[#eljen]
(mi az az "éca"?  
Terv, cél?  
Sosem hallottam ezt a szót. :( )

mxjj54gxi

Éca=okos gondolat, ami megoldható;
megoldáshoz vezető gondolkodás

3ztiz2p39

Menjetek...majd megyek csendben a nyomotokban. :(

4im2adcie

"Mi van akkor, ha normál elrendezésűre lesz készítve a váz, ha valaki ferde ágyasra szeretné akkor felteszi egy ferde adapterre az egészet. "
Ezt viccesnek szántad pedig csöppet sem az.  
Az Emcoturn 120 például úgy ferdeágyas hogy egy síkágyas rá van téve  egy 45 fokos megdöntéssel egy alap vázra...gyárilag.

dpzc3uzn

Gyorsan hozzáteszem, hogy én nem tennék szegnyerget, csak azért linkeltem példának, hogy ilyen is van elérhető áron (Motorosnak tisztelettel)

3ztiz2p39

Tibor45-nek pedig ajánlom a saját gondolatát a #282-ből.

"Ne hogy már rettegjünk itt páran, ha valamit másképpen gondolunk, mint pl. Te! "

4im2adcie

A  vita sosem árt!  
Szerintem is gyerünk tovább.

4im2adcie

Ez mióta szegnyereg, ez csak egy csúcstámasz köszörűre, maróra. Keresgélj tovább!

3ztiz2p39

7snm9r7t

Ennek a topicnak nem jó a címe![#hehe]

mxjj54gxi

Ez egy osztófej támasztócsúcsa, nem szegnyereg