ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Szerintem neked az ArtCam boven megfelelne. Abban tudsz 3D-s rajzokat is készíteni, marópályát generálni és elég logikus progi. Igaz, nem techn. rajzolásra való, de ha jól olvastam nem is erre van szukséged.

000000000

Tud valaki segíteni?
Importáltam egy stl filét. Van benne egy henger a tetején gömb, Paste után összemossa őket /Relief/.
Ha resetelem akkor minden eltünik.
Van mód a relief kikapcsolására?
Köszi.

hg6gjha9f

igen így igaz, de még mindig nem kaptam arra választ tőletek hogy honna  szerezhetnék belőle egy full  vagy legalább egy használható verziót.
előre is köszi

000000000

http://www.deskproto.com/

A fórumon meg találsz egy topikot, amit még anno létrehoztam. Abban pár trükk le van írva.
Többet nem tudok segíteni, mert mást használok.

3vv2btrhv

Szia Larry35
Ezt csak magán emilben lehet bonyolitani !!
Tibor

000000000

Segítséget kérek:
.stl kiterjesztésű fájlt szeretnék importálni, és amikor beillesztem a tárgy felülete erően töredezetté válik, holott eredetileg sima volt.
Mit lehet ezzel tenni?

3vv2btrhv

Szia rc
amikor az stl menteted nem kérdezett rá hogy milyen legyen a felbontás ?
Artcam- ban mi van beállitva alap felbontásban ?
A kép megjelenitése mire van beéllitva ?  
ezek mind befolyásolják !
Tibor

000000000

Szia Tibor!
Hol lehet a felbontást állítani?
Béla

i49a9nm8c

Szia RC!
Amikor egy 3D-s rajzról STL formátumú mentést készítesz, akkor a progi rákérdez, hogy milyen minőségben akarod a mentést. A Rhino azt kérdezi pl, hogy a háromszögek amikből felépíti az STL formátum a feületet, mennyivel térhetnek el az eredeti felülettől.Itt számszerűleg kell megadni. Másik proginál pedig egy "csúszkával" kellett állítanom. Ha a saját rajzodról van szó, akkor az STL mentésekor orvosolhatod a problémát. Ha kaptad az STL formátumot akkor már macerásabb.  A VsualMill be tudja olvasni az IGS formátumot azzal nincs ilyen gond.

3vv2btrhv

Szia Messer
marcius 15- után aktuális lessz a beigért RINO - oktatásod !!
Tibor

000000000

Lesz valahol oktatás a Hyppopothamusról, azaz az orrszarvúról? Arra én is befizetnék!

3vv2btrhv

Sziasztok
hibás a 9-es verzio , mert iso nézetben nem lehet nagyitani - lefagy .

3vv2btrhv

Valaki nézze meg mert nem lehet vele dolgozni mostmár minden variácioban ha a reliefet nagyitani akarom lefagy .

mfrfj8vv3

Szia Tibor !  

Ha megmondod pontosan hol is nézzem és mi az az iso ,a kkor szivesen kipróbálom nálam mit csinál.. :-)

3vv2btrhv

lényeg az hogy behivsz egy könyvtárban lévö példa modelt és azt a 3d- nézetben nagyitani akarod a + jellel akor már nekem minden körülmények között lefagy a progi . sajnos igy nem tudom használni mert nekem a részleteket látnom kell . légyszi probáld ki és lehet hogy rosszul telepitetem ,  
tibor