ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Az ACAD-ban a szövegre nem érvényes az EXPLODE/SZÉTVETÉS parancs. A szöveg mindig önálló egység. Próbáld meg az INSERT/BESZÚRÁS  OLE-objektum  Uj létrehozása menüből pl. a felajánlott Bit-kép vagy Corel formátumból betenni a szöveget. Corelben azt csinálhatsz a szöveggel, amit csak akarsz.

000000000

A TTFtoDXF minden TTF font körvonalát DXF fájlba menti. Ezt vágólapon keresztül az AutoCAD-be illesztheted. Így a betűk rövid egyenes szakszokból álló vonalláncként jelennek meg és kezelhetők.
Üdv: Bertalan István

3vv2btrhv

sziasztok
Balu , ugy néz ki , hogy a progi a rossz !!
Vagy nem jol van konfigurálva az open gl . bat , mert nekem ezt irja ki mindig.
Amugy sikerült valamit kiprobálnod a küldött filékböl ??
Tibor

dg8n4i8x

Szia Tibor!

File sajnos még nem jutott el hozzám! :( A lemez mint mondtam nem müködik e-mail-ben pedig nem jött elküldöd újra?!  

Üdv!
Balu

3vv2btrhv

szia  
küldtem de ::::::...... ar a freeemail  
Tibor
idöm lejárt , héten küldöm

ag8iuddv9

Sziasztok:
A wizárdot sikerüt elindítani valakinek??
Ha igen,kérdés hogyan?Nekem lefagy mindig.

dg8n4i8x

Szia Kálmán!

Úgy tudom az egyik verzió hibás ezért nem megy senkinél.

Üdv!
Balu

ag8iuddv9

Szia Balu!
Kösz a tájékoztatást,azt hittem én bénázom.
Üdv!
Kálmán

000000000

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Az ArtCAM Pro akárhányadik verziójához keresek User's Manualt, vagy Helpet. Találok ilyet a neten? Ha igen, hol?
Köszi!
Sango

3vv2btrhv

Szia sango
Nincs a neten semmi!
A videokat kell letölteni mindegyiket és ez segit .
Tibor

000000000

nekem megvannak a videok, de valami viewlet fileben. Letoltottem a viewletACE-t és nem ismeri fel. Nem tudjátok, hogyan tudnám megnézni?[#help]

000000000

Nincs valakinek az ArtCam-ról valami fordítás, esetleg jegyzetek?

dg8n4i8x

Szia lorant!

Nézd meg az artcam oldalán a videókat és az alsó sorból töltsd le(download video demos)! Akkor .exe formátumban kapod meg és csak el kell indítani!  
http://www.artcam.com/videos/" TARGET=_fnew>http://www.artcam.com/videos/

Sok sikert!

000000000

Koszi, de nem ez a problémám. Az a baj, hogy utánozni szeretném a videókat, de néhány lépés nem megy olyan egyszeruen mint ott. Pl. megrajzol egy korívet, négyzetet és a felét, oldalát úgy vágja le, hogy nem lehet kovetni. Billentyuzetet használ hozzá, de sajnos nem értem, hogy mit dumál. Egyszeru dolog, de még nem jottem rá, hogyan fudom egy vektor darabját lenyisszantani.

000000000

Az artcam videókkal az a baj, hogy Aussie (ausztrál tájszólásban) dumál az ipse. Én többször voltam náluk, de még én sem mindíg értem nit karattyol. Oxfordi vagy amcsi nyelvtudással náluk nem mész semmire. Egyébként a dumát a CTRL és ENTER  billentyük megnyomásával le lehet állítani ill. ujra lehet indítani. Ez egy kicsit segít. Az éjtiéjt helyetti ájtiájt és guddéj helyetti gedáj problémán azonban ez nem segít!