ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

mfrfj8vv3

Szervusztok !  

Hmmm...  
Közben kipróbáltam 9-sben és Insigniában is a címert... stabilan elszáll. Viszont ha az eredeti plt-ből származó vektorokat csináltatom meg vele, azzal semmi baja sincs, csak ugye abban sok vonal nem szabályos formájú.

Tehát a szerkesztésem során én tettem bele valami olyan dolgot ami nem látszik, vektorhibaként sem írja ki, de nagyon nem szereti...:-(  
Majd próbálok rájönni mi lehet a gondja. Ha meglesz megírom.

000000000

Lehet, hogy nemértenek vele egyet a kollega urak, de én jártam úgy artcammal (mikor kölcsön volt nálam egy kipróbálásra!hi!), hogy egy idő után furcsákat művelt. Az a tapasztalatom, hogy a nem feltétlen frissen (és általad) vásárolt artcam nem birja a napfényt (NET). Olvadni kezd, mint az a bizonyos vaj. Ha nincs bedugva a netre a gép akkor aránylag sokáig müxszik.

3vv2btrhv

szia karsa
most voltam szervizben (napfény) ugyben , megerösitették a teoriádat sajnos a vajat nem lehet huzamosabb ideig napfényer kiteni . Beleraknak egy anyagot amiröl elolvad és a mai tudomény állasa szerint ezt hobby körülmányek között nem lehet semlegesiteni . meg kell venni az eredeti márkázott VAJAT .
tibor

3vv2btrhv

elfelelytettem gépelni ???

cu7uajmd3

Szia Tibor!

Nekem is van egy ilyen márkázott VAJ. 9.021 a verzió száma. Nekem még eddig nem sikerült kifagyasztani. Légyszíves írd meg hogyan teszteljem.

Köszi

3vv2btrhv

az inditási ablalban a PIXEL éetéket huzd fel magasra ugy probáld !

cu7uajmd3

3vv2btrhv

van a gépen netes kacsolat ??

cu7uajmd3

mfrfj8vv3

Szervusztok!  

Én nem sok értelmét látom ennek a "napfényben lejár" dolognak... legalábbis ha én írtam volna a programot, akkor ha már ellenőrzöm a jogosultságot és úgy találom, hogy a program "talált" változat, akkor simán megállítom és annyi. Nem igaz ? Minek trükközne olyasmivel, hogy ez vagy az nem működik jól.. ?  
Nem logikus szerintem....
A 3D-hez OpenGL -t használ, azzal pedig nem minden videokártya (+egyéb driverek) kompatibilis... inkább itt van sztem a qtya elásva.

3vv2btrhv

szia Zoli
végig zongoráztam a balu által javasoltakat de ami ugymond jo azzal nem tudok dolgozni mert nem látom a szobrászkodásomat amin meg látom ott szokott kikapcsolni . De egyre jobban a tápra gyanakszom mert nagyon meleg !!
tibor

000000000

Tibor, ventillátorok rendbenvannak? Forog az összes, nincs zavaros hangja? Próbáld ki, hogy leveszed a gép oldalát, szellős helyre állítod. Ha melegedés okozta probléma akkor ideiglenesen ennek segítenie kell. Ki kéne prbóbálnod egy másik tápot, csak át kell dugdosni. Küldenék, de amibe a posta kerülne már lehet újat venni... :/ OpenGL-el már az égegyadta világon minden kompatibilis, ha nem akkor a windows tudja software-böl is. Viszont a videokártya hibája, vagy a rosz driver okozhat ilyesmit. Ilyenkor tényleg mindent össze-vissza kell cserberélni a gépben, hogy kiderüljön mi a bűnös sajna.

3vv2btrhv

érdekes dolog történt , megint áramszünet volt nálunk ez mostanában teljesen megszokott és most a gép mintha jobban müködne , lehet hogy az 50 hz - is probléha lehet ?

3vv2btrhv

sziasztok
Végsö következtetésre jutottam : hibás a video kártyám ! Ha szoftver poen GL - re állitom a progit képtelen vagyok lefagyasztani pedig mindent megteetem , adtam neki rendesen feladatot , müködik , a legnagyobb felbontásnál !!

000000000

Nem feltétlen videokártya hiba bár lehet, de első körben egy új (vagy ha új van akkor régi) videokártya drivert tölts le és tedd fel!