Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

felraktam a felhasználok mapái h.t ZOLI ba a maropálya tesztet , az átléptetés szerintem alacsony .

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/Hunka_tibor/ZOLI/teszt-zoli.jpg" border=0>

mfrfj8vv3

Kösz Tibor, megnéztem a tesztet. Addig az átlépésig el sem jutottam a végrehajtásban. A keskeny elemmel kezdett, láttam hogy nem jó így le is állítottam, utána már csak azt nyaggattam külön. Holnap este még megpróbálom javítani és másik maróval marni, hátha tényleg a marónál volt a bibi.
Kár hogy holnap "hasznos" dolgokkal is kell már foglalkozni... :-(  . Jó éjt.

3vv2btrhv

még azt vettem észre , hogy nagyon sok a megmunkálási sebesség alunál és egyélü szerszámnál lejebb kéne venni .

mfrfj8vv3

Szervusz Tibor ,

Tegnap már nem zajonghattam, de ma reggel már  kipróbáltam másik maróval. A kottyanást visszaállítottam a már régebben kitalált értékre és beletettem egy másik (másfeles)marót.    
Persze a tesztkódot is újrageneráltam. És jó lett, úgy kivágta a 0.4 mm-t ahogy kell !  
Gondolom, hogy nem az alig használt kettes maró ütött, hanem inkább a befogással volt a probléma. Valami piszok elnyomta a központból vagy mi. Mekkora lamer vagyok ! Tegnap fél nap agyon szivattam magam vele, pedig csak marót kellett volna cserélni ... Na mindegy most örülök hogy jó. Kösz az ötletet !  
(olyan ez mint a programozás... a kolléga - vagy éppen én mondjuk - 1 napja izzad a debug előtt és nem találja a hibát - aztán jön valaki, rápillant a kódra és azt mondja, hogy vazze elírtad a változó nevét ! :-)  )  

3vv2btrhv

szia Örülök , hogy segithettem , tanulságos eset !!
tibor

000000000

Akkor minden OK, de mi az a LAMER?

000000000

http://deaconfrost1832.free.fr/Lama.JPG" border=0>
Láma. Szleng.

000000000

Hogy jóvátegyem offolásom, beírom, hogy nemsokára én is kipróbálom az artcam v9.021-et.

000000000

Hogy jóvátegyem offolásom, beírom, hogy nemsokára én is kipróbálom az artcam v9.021-et.

mfrfj8vv3

Láma = hozzá nem értő tök tudatlan személy.
A kép klassz, de vigyázat, csak illusztráció, nem engem ábrázol ! [#vigyor3]

000000000

Láttam lámát, sőt símogattam is bár féltem, hogy leköp. Nagyot tud turházni ugyanis. Állítólag még a tevét is felülmúlja ezen a téren.

3vv2btrhv

sziasztok
Nincs meg véletlenül valakinek a MESCAM használható változata ?? Nekem odavaszett a wincseszteremmel együtt ! Totál adatvesztés .
tibor

3vv2btrhv

MeshCAM  
igy a jó !!!!!!

000000000

Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, de máris egy kérdésem lenne :)
tudna nekem valaki ArtcCAM-hez valami magyar nyelvű leírást adni vagy valami segítséget h honnan tudnám leszedni?
köszi előre is