Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

yx5zjs8he

A gép szempontjából nem mindegy, hogy egy ívet pl. 500 db 0,1mm-es egyenes szakaszból marja ki, vagy esetleg 10db körív darabból. Utóbbi esetben lényegesen folyamatosabb a mozgás, elmarad a szakaszonkénti indulás - gyorsítás - megállás.

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/k%f6r-bel-1.txt" border=0>

3vv2btrhv

amit te szeretnél az valoszinü hogy ez lessz de ezt nem lehez artcamba megcsinálni , már progival igen !!

yx5zjs8he

Köszi Tibor, már megoldódott. (#260)
A post-processor kiválasztásától függ, hogy a görbe marópályát egyenesekből, vagy pedig körívekből rakja össze.

3vv2btrhv

érdekelne a megoldás mert én is marok sok kört meg oválist .

yx5zjs8he

3vv2btrhv

ezt én megcsináltam de nem volt külömbség a két g-kod között

3vv2btrhv

vthgizrff

Árulja már el nekem valaki, hogyan lehet ArtCam-mal G kódot generálni? A marópályát szépen megcsinálja, de a G-kódot sehol nem találom. Hová menti el? Vagy ilyenkor azt még nem készíti el?
Gondolom a fától nem látom az erdőt..

yuagaci9g

Zoli!
Ha elotted a program, Toolpath oldalon balra fent az elso ikon a ``Save toolpath`` . Itt valogathatsz az elkeszult palyak kozott es sorrendet adhatsz meg, majd megadott hejre mentheted.

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/save.JPG" border=0>
az artcam valami oknál fogva nem engedi hogy lássad a g-kodot , nagyon fontos hogy az elsö mentésnél be kell állitani a poszt proceszort , ez ha a mach-ot használod a MM G-KOD TAP a kó .

vthgizrff

Köszönöm mindkettőtöknek. Már egy napja kínlódok vele, pedig ott volt a szemem előtt[#wave]

3vv2btrhv

a program tanulás hasonlit egy erdö kivágásához , a fátol nem látod az erdöt , de ha eljutsz a tisztásig az lessz a jutalmad .

000000000

Milyen kár, hogy a sok artcam felhasználó nem fogott össze a fordításhoz.