Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Eszedbe sem jut. Így van.
Pl. én nem is használom, mihez is használnám, hisz nincs még marógépem, de egyszer majd lesz, és a magyar dokumentum áttanulmányozása után eldönthetem, hogy kell-e nekem, vagy sem. Nem veszthetünk vele, mivel rengeteg általánosan hasznosítható tudás van egy ilyen dokumentumban.
A téma iránti elkötelezettség itt a fontos!!! Pl. a MachTurn fordításba is beszálltam, pedig sohasem lesz esztergám! Viszont jó látni, ha összefognak az emberek, és valami előre mozdul, szerintem ez megér egy sörözésnyi pénzt.
Ja és itt vagy Te, neked egy rendes cnc-d sincs! :-))) Mikor lesz?

000000000

Nyílván a demóhoz akarják használni![#lama]

ebalint

Megvárom, hogy milyen választ adnak a #341 -re.

Lehet, hogy meglepetésben lesz rész(em)/ünk.

Üdv, ebalint.

Szedlay Pál

Hali!

Ha gyorsabb választ akartok arra, hogy van e magyar leírás adok egy mobil számot ezen is el lehet érni az illetékest.
06-20-4444103

3vv2btrhv

000000000

Nincs itt semmi.
Ha a forgalmazó európai módon felismeri a valós érdekeit, nem szívózni akar (teljességgel fölösleges lenne), hanem fizet, és nem 5 ezrecskét, hanem vagy 100 ezrecskét, ezzel biztosítandó a doksi színvonalát és személyes érdekeit, esetlegesen a további fordítást (sample videók: ezek a legjobbak egy reklámhoz). Ha bemutatható, hogy a fordító valódi referenciával bír ezen a területen, a kizárólagos magyar forgalmazó nyer itt a legtöbbet! És bemutatható!

Mi/Ti vagytok a potenciális vásárlói, senki más az ég egy adta világon! Ez nem egy fogyasztói tömegtermék. Ide cnc maró kell, speciálisan "artos" profilú üzemeltetővel, ráadásul itthon! Egy sincs ilyen, aki ne kukkolná ezt az oldalt. Direkt marketingre nincs is jobb hely :).
Ne félj, senkit sem fog bántani! Nem érdeke, be is zárhatná úgy a boltot!!!

(A jogi lehetőségek egyébként is 0 szintűek, csak Bill bácsi riogatja a népet, lényegét tekintve reklámkampány az is, nem egyéb, csak ö nagyban játszik.)

3vv2btrhv

Öszintén ki venné meg a progit ???

000000000

Szerintem nem sokan, ez tény. De olyan, akinek se cnc-je, se köze a témához, hát az biztosan nem!!! Az oldalnak "hobby" a neve, de csak a neve ne tévesszen meg, nézik olyanok, akik 100 milliós gépek mellett töltik a földi napjaikat. Még az sem biztos, hogy a tulajdonosa itt a célközönség, általában lesza..., hogy a programozó hogyan jut el a célhoz. Ha az szól: "főnök, ide ez kellene" akkor a főnök mérlegel (egyébként f.ngja sincs a technológiához). Ha azt gondolod, Ő dönt, tévedsz, valójában csak fizet, de nem a marketinges javaslatára, csakis a saját (vagy a szomszéd) szakiának a véleménye alapján, még ha nem is vallaná be.

OK, az ArtCam üzletileg nézve, finoman szólva is elég lehetetlen helyzetben van, mert nem elég "IPARI" egy fönt említett szituhoz, és túl drága az egyéb hazai szegmensekhez.
Pár eladást azért produkál, hidd el.

D.Laci

"(A jogi lehetőségek egyébként is 0 szintűek, csak Bill bácsi riogatja a népet, lényegét tekintve reklámkampány az is, nem egyéb, csak ö nagyban játszik.) "
Na eröl tudnék mesélni... Más baromsága miat kihalgatásra járni... elég kellemetlen...

000000000

Még nem válaszoltak...

ebalint

Tibor!

A #341 nem az én beírásom.

Továbbra is kíváncsi vagyok.  
Megjegyzem, hogy a Turn fordításba beszálltam annak ellenére, hogy nincs esztergám. Gondoltam valamikor "visszakapom" valahol. Még az is lehet, hogy nem itt, de nem is ez az érdekes. Ez olyan, mintha vmilyen perselybe dobtam volna.

Lehet, hogy ebbe is beszállok...

3vv2btrhv

Pár eladást azért produkál, hidd el.  
Igen !! Pénzverde , és egy másik éremkészitö KFT .meg pár egyébb .

000000000

De ha nem hibázol, akkor igaz (az át nem gondolt bizalom abban a "másikban" már hiba)

Tehát vádoltak.
Odaálltál.
Elengedtek.

Ez a magyar törvényeknek megfelelően azt jelenti, hogy nem nyert bizonyítást a vád!
Te győztél (alperes).
Nincs itt semmi.
Igen, "0"

Az hogy szekálnak, egy dolog. És hogy jogilag szankcionálnak-e az másik dolog.

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
Az egész európai jogrend arra épül, hogy nem a bevádoltnak kell védenie magát a mindenféle váddal szemben, hanem a vádnak kell bizonyítania az elkövetés tényét.
Jól is néznénk ki, ha mindenféle hamis vádakkal szemben még azok bizonyítása előtt védekeznie kellene (jogi fórumon) az állampolgároknak!
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

A cél sosem a büntetés maga, hanem az elrettentés (sokszor blöffel, mert a jogban járatlanok úgysem tudnak különbséget tenni).

000000000

A FORDÍTÁSRA KONCENTRÁLJUNK!
Már 26-an vagyunk!  
Meg lesz!  
[#nevetes1][#nevetes1]

3vv2btrhv

http://www.modelsculptor.com/" TARGET=_fnew>MOSTMÁR MÜKÖDIK
sirva fakadok , hogy ez másnak miért müködik , mármint az eladás !!