Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Szedlay Pál

Hála istennek nekem nincs ilyen programom csak kiváncsi lettem volna mire való miket lehet vele készíteni

000000000

000000000

http://www.artcam.com/videos/index.htm " TARGET=_fnew>ArtCam video tutoriálok . Szerintem érdemes megnézni egy párat

ebalint

Várj egy kicsit... A hétvégén az 5-ös lottó főnyereménye > 1Mrd Ft.

Ha megnyerem, a Tiéd lehet... Mármint a cnc-m.

Bocs.

000000000

Így már nem fogadhatom el a CNC-det. Beérem azzal az 1Mrd-al is, hogy meg ne sértselek...[#puszis]

000000000

Az Artcam videók bár frankók mégis van velük egy bibi. Aussi angolul dumál a srác amihez pedig angol angol fordítás kell. Voltam ausztráliában, így hát csak tudom...

Kristály Árpád

A lista biztonsági okokból törölve lett.....

j3rx6bsjd

Szia Árpi!
Ha van rá energiád,a régieket is kigyomlálnád?
Hozzáírós stilusban készült és csak az utolsót törölted.

000000000

... akkor most ennyi?! Még azokat is torolni kell akik segíteni akartak magukon, no meg a forgalmazó cégen, akik felveszik a gubát...[#nemtudom][#sir][#rinya][#csodalk]

000000000

... és még a kezét is nehéz kovetni, nem csak a dumáját...

vthgizrff

És mi a helyzet akkor ha kéz alól vettem az ArtCam-ot. Ezt is bümteti a törvény?
Mert ha nincs valami rendben vele, akkor "valószínüleg a szoftverkalózkodás áldozatáva váltam" Gondolom ezt a dumát ismeri pár ember..

000000000

Ismétlem, ha az engedélyt megkapjuk (bár szerintem kicsi az esélye), akkor mehet a dolog (természetesen a mi önerőnkből csak)! Annyi igéretett kaptam, hogy ha ez megvalósúl, esetleg segítenek a lektorálásban, hogy szakmailag helyes legyen!
Egyébként jelezték, hogy Ők készítettek Magyar fordítást, sőt Magyar verziót még annak idején mikor elkezték a forgalmazását (ez egy régi verzió volt), de a piaca gyakorlatilag 0, ezért nem lett folyamatosan aktualizálva (bár állításuk szerint Magyarország igen erős árkedvezménnyel kapja a szoftver liszencét)!

3vv2btrhv

Most ugyanaz a hejzet mint az átkosban  SZAMIZDAT KIADÁS . akkor az irodalmi müveket nem lehetett megkapni most a szoftvereket . Folytatni kell mint akkor csinálták , csak nagyobb körültekintéssel .
A szoftvert magyarországon fél áron lehet megvenni !!! Csak ez nekünk kifizethetetlen !!

3vv2btrhv

3vv2btrhv