Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

bocsi de ma nem jön össze de holnap ebben az idöben felhivlak

eivmhrm04

eivmhrm04

3vv2btrhv

Motoros

Balu lehet a Corelra gondolt, ott a trace-ban válaszd a centerline-t. Aztán persze ami keletkezett azt még maszírozhatod, de az már vektor.

dg8n4i8x

Az artcamnak is van ilyenje! Külső programként is indítható(ArtTrace), de benne is van ilyen ikon az assistance-nál! Egy kicsit el kell játszani vele, de ha rájössz a logikájára nagyon jól használható!

3vv2btrhv

art Trece az hol van , mert én nem találom ??

dg8n4i8x

Jó kérdés honnan vadásztam ki az aztalra az ikonját! Ráadásul azt sem tudom melyik artcam része... Majd otthon megnézem!

3vv2btrhv

dg8n4i8x

Na megvan! Az Artcam-ban van:
http://cnctar.hobbycnc.hu/Balu/Artcam/artcam.JPG" border=0>

3vv2btrhv

ez nem az insignia része , mert nekem nincs installálva !!

D.Laci

A 9-es ben már nincs benne, igy konkrétan.
A megnyitot kép szineit leredukálod minnél kevesebbre , aztán vektorizálod ennyi a lényege.

dg8n4i8x

A 9-es ben már nincs? Nincs is lehetőség trace-re? Az szomorú, mert ez talán a legjobb trace program amivel eddig találkoztam...

7vpav5d32

sziasztok!
Program Files\ArtCAM Pro 9\Exec\Language\en
itt keresétek

D.Laci

Ebben igazad van! "Program Files\ArtCAM Pro 9\Exec\Language\en" -ben megtalálható. :)
 de minek megnyitni egy ujabb alkalmazást mikor az Artcam-ban bene van minden funkció... "Reduce Number ..." és a "Bitmap to Vector"