Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

4mjnxdwuu

Hali, ha mm - mint mértékegyég akkor még mindíg nem teljesen szűk a kör, mert abból is van jópár.  Vagy bármi lehet ha .TAP és mm-es ???

000000000

Milyen kár, hogy abbamaradt a fordítás!!!
Még mindig azon vagyok, hogy valamilyen formában meg kellene oldani.

000000000

én sem értem, miért ne lehetne lefordítani saját használatra.....
Még mindig benne vagyok.....    nyakig....

svejk

Erre én is beneveznék!
Környékezzük meg Sasit, de szerintem ezzel menjünk át a Ő honlapjára mert itt nem nagyon fog velünk fordítás ügyben szóbaállni :)

000000000

Ezt miért gondolod?
A Forum II-őn létrehozhatok egy teljesen zárt közösséget amit senki avatatlan nem olvashat (csak előre eggyezetett személyek)!

5bzs27u7

Remek ötlet. Egynek már jelenkeznék is.

000000000

Nekem it nem világos valami. Ha létrejön egy zárt közösség, akkor hogyan lehet bekapcsolódni? => nyilván egy másik fórumon. Ha viszont ezen a másik fórumon szerepel az illető, akkor mitől lesz titkos, akkor mi az egésznek a célja? Hogy tájékoztasson, hogy éppen milyen stádiumban van a fordítás? Ez mehet akár e-mail -ben is.

svejk

Hát..? Csak abból hogy a multkori fordítás talán kicsit balul ütött ki, bár ez lehet csak nekem (mint kívülállónak) a véleményem.

000000000

Hát én úgy tudom elképzelni, hogy mindenki akit érdekel a fordítás ott konzultálhat, véleményezhet, linket közzétehet és ezt mindenki aki meghívás kapott láthatja és hozzászolhat (szervezkedhet)!
Ehhez az előfeltétel a Forum II-ben való regisztráltság! Ez csak egy lehetőség, akit érdekel a Magyar fordítása, jeletkezzen be a Forum II-ben (feltéve, ha ezzel sasi is egyetért és benne lenne)!

000000000

Ez alatt mit értesz (a balul kiütött alatt)?

000000000

Már egyszer több mint 20 jelenkező volt.
Ezt a névsort kellene áttenni a Fórum II.-be

000000000

Nem tudom áttenni, ahhoz nekik kell regisztrálni magukat és én csak utána tudom betenni egy zárt csoportba!

000000000

Akkor én bejelentkeztem a Fórum II.-be, hátha összejön újból a csapat.

000000000

Láttalak és hozzá is adtalak!

000000000

Ha valamelyik betű marásával gondod van ez annak a következménye, hogy a betűt alkotó vektorok nem lettek rendesen összekapcsolva (link) ill. összezárva (close). Ha a betűsorozatodat szétkapcsolod (ungroup) azután egyenként rákattintassz a felnagyított betűkre meglátod, hogy melyik betűd hibás. Ui. az nem vált teljes terjedelmében pink színűre. Ha erre a betűre ráküldöd a vektor doktort (egy kereszt az ikonja) az megmutatja neked egy kis köröcskével, hogy hol van az ill. betűben a hiba. Most a hibás vektoroknak ezt a részét kijavítgathatod,  majd a vektorelemeket összekapcsolva (link + close) létrehozhatod a betű zárt vektorát. Ha jól csinálod akkor ez a betű hagyja magát kigravíroztatni ill. kimaratni. E célból hasonlóan használható az Artcam font edit funkciója is.