Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

4mjnxdwuu

000000000

Sziasztok,kb 2 honapja vásároltam egy CNC marógépet bizonyos figurák kimarására(fábol).Az ArtCam-t használom,sajnos még nem eléggé jol.A kérdésem az hogy  egy konturnél hogy tudom én megadni hol kezdje el a marást.A "lock.." kis kockábol kivettem a pipát is, de mégse teszi oda az indulási pontot ahova én szeretném.Ha tud vk.segitni elöre is köszönöm, Zoltán

000000000

Szia Zoli!
Ha még nem jöttél rá a megoldásra akkor elmondom, csak írd meg, hogy közöljem-e azt Veled.

000000000

Szia Géza.Sajnos még nem jöttem rá.Itt is megirgatod vagy Elérhetö vagyok az e-mail cimen kadar.zoltan@elmotech.hu vagy a mesengeren a kzg65 felhasználon .Érdekelne egy Artcam forditás....

3vv2btrhv

A forditás érdektelenség niatt nem indult el !!

000000000

Szerintem nem volt érdektelenség, elég sokan osszejottunk. Szerintem meg kellene újból próbálni....

3vv2btrhv

A forditó megvan , csak  a jelentkezöket kellene aktiválni ! De ne a forum II-ön !!

000000000

üdv tibi!
lesz forditasod ??? lehet beszallok,ha meglesz a -tudod mi progi!!
szia

3vv2btrhv

000000000

Szia Zoli!
Az ARTCam-ban a szerszámpálya kezdőpontját (belépési pontját) 2Ds marásnál a  körülmarandó vektorban egy zöld pont (un. start point) jelzi. Ezt a zöld pontot csak akkor látod amikor a vektort kijelölöd. Ha pedig belépsz az un. node editing (pontszerkesztő módba), akkor láthatod a vektor többi pontját is, hacsak nem zárt vektorról van szó. Zárt vektornál (pl. kör, stb.) csak egy zöld pontot látsz, Polyline típusú vektor esetén azonban a zöld pont melett még több fekete pont (node) is megjelenik. Ha most rámutatsz a kijelölt vektor valamely fekete pontjára + jobb egérgombot nyomsz akkor lehetőséged lesz egy új  start (zöld) pont, (marási kezdőpont)  kiválasztására. Zárt vektor esetén pedig lehetőséged lesz egy új kezdőpont beillesztésére a zárt görbébe. 3D-s, raszteres  marás esetén is használható ez a módszer de csak akkor, ha a marópálya generálása során a az un selected vector opciót jelöld meg. Különben a marás a modellterület egyik végpontjáról indul.  

000000000

000000000

Azért maradtam életben, hogy segítsek, ha tudok!

000000000

Ez szép gondolat,de gondolom van más is amiért élni érdemes.

000000000

Mellékállásba alkalmaznék ArtCam tervezéshez értő, fiatal Fejér megyei személyt.

Érdeklődni: idsproduct@gmail.com

3vv2btrhv

Ez diszkriminálo hirdetés !! Esélyegyenlöségi Onbuszmannál panaszt teszek !!