Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Kristály Árpád

Veszel egy Chip magazint, vagy PCWORLD-öt....
Üdv.

3vv2btrhv

Hát akkor ne válaszd az automatic boundaryt .
Nekem sem müködik

000000000

Sziasztok. ebben a pillanatban kaptam kézhez a szoftvert és péntekre csinálnom kellene egy 3 dimenziós képet fekete-fehér fénykép alapján. Azt mondták ez a szoftver tudja ha lenne időm próbálkoznék egyedül de mivel péntekre ki is kell marnom ezért kérem valaki segitsen nekem.

000000000

az szívás.....mért hiszi mindenki alapok nélkül, hogy ezek olyan egyszerű dolgok.....

robroy007

Szia Tibi

megkaptam a lemezt mihelyst lehet feldobom postára

000000000

Tényleg szívás. De az alapok hiányát azt nem mondanám több éve dolgozok CNC maró gépeken. Használok autoCAD-et magyarán a CAD részével nincs  olyan sok problémám csak pár kérdés. Nekem csak a CAM része magas. De ilyen forumozók mellett Akik csak fikát tudnak szórni nem pedig segítséget biztos nehéz lesz! (elvileg a fórumok nem azért vannak h az emberek egymás tanítsák??????) Vagy csak kiváltságosoknak segítesz skyp-on. Am rájönnék magamtól ha lenne rá idő de nincs. Ha meg te sem tudsz benne segíteni akkor ne járjon a szád. Ha kis segítséggel fel tudok dolgozni egy olyan progit mint a proEngineer(de még csak az alapok, és kicsit bonyolultabb mint artCAM) akkor ez sem fogja feladni csak ugrodeszkát kértem. De mind1 hagyjuk akkor.

000000000

Azért meg bocs már h szeretem magasra helyezni a mércét. Nem akarok 1 hónapig golyót rajzolgatni

000000000

No hát Bocsi!! nem akartalak megsérteni,és nem is utaltam ilyesmire..csak számomra az nem világos hgy az emberek miért hirtelen kezdenek valamibe,amit már rég lekéstek.....
És én egyáltalán nem írtam itsem sem máshol olyat ,hogy én profi gyerekvagyok az Art.-hoz,meg semmi ilyesmit....nem ismerem a pro..szoftvert ezért nem is mondok semmit rólla, de ezekszerint nem alkalmas ezekre a dolgokra...
Helóka...
és bocsi ha rosszat írtam a lelekivilágodról....de én már csak ilyen g..c vagyok...ja és egy szóval sem írtam hogy nem segitenék.....

3vv2btrhv

D.Laci

No akkor, ha már ilyen faxok és nem segítenek, akkor én se fogok…:)

Elkezdtem felrakni néhány tutorialt, a „faceWizard” lesz a te barátod:)  

http://cnctar.hobbycnc.hu/D.Laci/Tutorial/AC/" TARGET=_fnew>http://cnctar.hobbycnc.hu/D.Laci/Tutorial/AC/

mfrfj8vv3

Hello,

Nekem sokat segített ez a doksi az első használható 3D-s arc elkészítésében...  
http://provizozo.uw.hu/Artcam_szobrasz.pdf " TARGET=_fnew>Szobrászkodás ArtCamban

pa0n9mw

Üdv
Ezzel a belépési pont áthelyezésével van gondom az AC ban.
Segitsetek lécci.
Speciel most egy 3 as számot szeretnék körbemarni.
Mindig a 3 as "horpadásánál" akar belekezdeni.
Kijelölom a vektort ahogy kell, a zöld pötty meg is jelenik az alsó szélénél, ahova rakom, de a 2D szimulációban a szimulált marópályán a pötty ott van a horpadásban és élesben csak  középen akar nekikezdeni.
Mit csinálok rosszul?
köszi
végyé

mfrfj8vv3

Hello,

Ezzel én is szívtam egyszer... ha jól emlékszem olyasmi baja volt, hogy a kívánt belépési pont nem megfelelő típusú vonalon volt... ha jól emlékszem azt csináltam olyankor, hogy közvetlenül a kívánt belépési pont elé és/vagy mögé beszúrtam még egy(-egy) plusz pontot és akkor utána már működött a megjelölés...
Nem értettem miért van, de ilyenformán működött, így nem is törtem rajta sokat a fejem...

pa0n9mw

Köszi
A pontot tudon ide-oda helyezni, de csak 1 et enged, vajon miért?

végyé