Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

pa0n9mw

Megvan a megoldás.
Profiling menüben a sequencing részben ki kell vennia pipát a "lock start points" ból.
Ha le van zárva nem engedi áthelyezni.
Azaz engedi de generálásnál nem veszi figyelembe.

végyé

mfrfj8vv3

Hello,

Érdekes. Azt a pipát én is próbáltam anno azonnal, de nekem nem segített....Most már az is eszembe jutott, hogy nem mindegyik típusú toolpathnál állt fenn ez a dolog. Hanem mondjuk a körbe marásnál nem helyezte át csak azzal a trükközéssel amit írtam, ha viszont pl. a vonalon marattam végig akkor gond nélkül áthelyezte... Na mindegy, elég régen volt már, lényeg hogy megy.

Kicsa

Szevasztok!
Elkezdtem átolvasni a topicot de mindenki ott van hogy felrakta a progit és ez az nem megy. Én letölteni sem tudom,nem találom sehol. Esetleg tudna valaki segíteni?
köszi szépen
Üdv Kicsa

pa0n9mw

Üdv
Házszámokat martam,egyszerüen csak körbejárt a szerszám, a pálya végén 2-3 tizeddel lejebb ment és ujrakezdte.
Miért irta le az AC minden uj Z kordináta után az egész pályát ujra.
Nem tud ciklust csinálni, egyszer leirni és utánna a Z tengelyt állitva ujra végigmenni a már egyszer leirt pályán?
Vagy én nem jól csináltam valamit?

köszi

végyé

D.Laci

Másik Postprocessorral próbáld ki, de szerintem nem tudja. Ha nagyon zavar, akkor egy „jegyzettömbbel” heréld ki!

pa0n9mw

Köszi
Most a G code arc van beállitva, melyikkel kellene probálni?

végyé

D.Laci

Nem tom nincs nekem feltelepítve az AC. Várd meg Hunka Tibi szakvéleményét, ő a szakértő. "I am sorry for it very much."

3vv2btrhv

G-KOD-MM_TAP  
Ezt keresd meg !!

3vv2btrhv

Ne engedd hogy 3d -be generáljon a rajzrol .  
Ez szokott hiba lenni . Töröld a testet.

a pálya végén 2-3 tizeddel lejebb ment

3vv2btrhv

Nem vagyok szakértö !!

D.Laci

Elnézést! Tévedtem… :)

3vv2btrhv

robroy007

Szia Tibor megkaptad a csomagot???

Üdv Robi

pa0n9mw

Üdv
Na ez igy nekem magas.
Milyen testet kell törölni?
Ha kicsit részletsebben , szájbarágósan leirnád ?

Kiprobáltam a g-kod-mm-tap ot a g-kod-arcs-mm -tap helyett, azzal megint csak bőbeszédű lett mert majdnem dupla lett a generált fájl mérete  
és uyg láttam ugyan úgy ismétli önmagát.
Köszi
végyé

3vv2btrhv

rakd be a felhasználok mappáiba a neved  alá az artcam fájt . Megnézem .