Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

juh0557j0

c888vyjd

sziasztok!
Még mindig ismerkedés fázisában vagyok.  
Kérdés: hogyan kell egy marópályát elmenteni?  
Ha 2d módban vagyok, (betűket marok, ilyesmi) akkor a marópályát a 2d-s lapra halyezi. Itt jobb egérgombbal a marópályára kattintva felajánlja, hogy save toolpath.

De ha 3-d funkcióban vagyok (pl z level roughing) akkor a marópálya csak a 3d-s lapon látható, ott  pedig nem reagál a jobb klikkre. Hogyan mentsem el?

3vv2btrhv

Van egy ikon bal szélén felül , klaszikus kis flopis , hát ott !!

3vv2btrhv

c888vyjd

robroy007

úgy tűnik sérül a patch file amit hazahoztam
holnap újra próbálkozok

c888vyjd

a fordítás tényleg elmarad érdektelenség miatt? engem is érdekelne.

3vv2btrhv

Szervezési problémák léptek fel , fordito megvan ,és várja hogy összejöjön a jelentkezök létszáma .

robroy007

Üdv újra Nektek!

felraktam a patch-et ez már működik !!  
jó töltögetést és sok sikert az SP4-hez

http://cnctar.hobbycnc.hu/robroy007/Patch/ArtCAM_2008.PatchSP3-SP4.exe" TARGET=_fnew>ArtCAM 2008 SP4 Patch

Robi

c888vyjd

próbáltatok már "Z level roughing" módban marópályát generálni oly módon, hogy automatic boundary-re van állítva?
 Amikor kiválasztom a szerszámot, akkor automatikusan elkezdi a amrópálya számítást, meg sem várja, hogy megnyomjam alul a "now" gombot. Ezek után viszont nagy nehezen kiszámolja a pályát, a 2D-s képernyőn látszik egy maróőpálya, de a 3D-sen nincs semmi, és a szimulációt sem lehet elindítani. Furcsa, hogy ez csak az automatic boundaryben van így, a másik két módban nincs.

c888vyjd

egy több vektorból álló bonyolultabb formának csinálnék marópályát több rétegben. Valahogy nem bírok vele.

eivmhrm04

Nekem valahogy ez sem akar müködni,de lehet én vagyok béna

3vv2btrhv

roka fogta csuka esete nincs meg az elözö verzio

juh0557j0

Ez sajna csak az SP3-at tudja frissíteni. A miénket nem.

3vv2btrhv

sp3 mat kellene megszerezni !!