Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

dg8n4i8x

alfcoder!

Logint kér a link... Amúgy ezért a linkért alighanem letolás lesz...

dg8n4i8x

Amúgy ez a legfrissebb ha jól tudom...

3vv2btrhv

Én hivom vizvonalasnak de hivatalosan :3D Offset Spiral , és a Mashine Relief menüben van .

3vv2btrhv

FIGYELEM !!!!
Aki telepiti a 2008-as artcamot az elvesziti a klipart könyvtárat még a régi verzioban is !!
Nagyon ügyes huzás .

z3ac46j2r

Hi
Kereszthornyot szeretnek a csavar fejebe marni. Nem megy. Kernek egy kis segitseget, artcam-al szeretnem megszerkeszteni.

000000000

no és mi a gondod vele???

z3ac46j2r

Nem tudom, hogy kell :-(

000000000

skype----maffia15,,,,,megoldjuk
[#gun]

robroy007

van SP4 pacthem az artcam 2008-hoz ha kell valakinek

robroy007

utánna jártak az sp4 hibajaításokat tartalmaz nincs benne új funkció csak jav.

eivmhrm04

robroy007

ahogy igértem a javítás a 2008 PRO-hoz

http://cnctar.hobbycnc.hu/robroy007/Patch/ArtCAM_2008.PatchSP3-SP4.exe" TARGET=_fnew>Artcam SP4 Patch

Üdv Robi

juh0557j0

Ez valahogy nem az igazi :
http://szattidekor.hu/CNC/forum/hiba.jpg" border=0>

robroy007

az internet xplorer verziójával van valami lehet mert mintha közelene a javításhoz ja és csak SP3-ra jó

robroy007

nekem se megy itthon holnap rákérdezek