Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

4mjnxdwuu

így néz ki 1280-nál, 1024-nél még ennyi sem látszik a nevekből.

000000000

Ha rákattintsz a betű melletti görgetőre akkor bejönnek a betűtipusok nagyobb felületen.

4mjnxdwuu

Hát ez az ... az van a második képen...!!!

4mjnxdwuu

De kilóg a képernyőből...
Pont ott ahol a nevei vannak a betűknek.

000000000

Alul a Projekt-re kattintva, majd az Atworkban nekem 1842x1204 pixels van beállítva.

000000000

Értem, igen neked óriási méretű a gördülő sáv.
Azt nem tudom hol kell állítani.

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/portr%e9k.jpg" border=0>

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/roundbox1.jpg" border=0>

ra8nsmk6w

3vv2btrhv

nem én csináltam csak szeretnék ijent , mert rendeltek töllem dobozokat  

2nbj3n5m

Tibi. Ehhez meg kellene építened álmaid gépét.
Janko.

000000000

Tibi!
Ha minden képet mi is beraknánk amit nézegetünk az interneten, hát tele lenne a .....
Ha ilyet találsz akkor tedd fel, ha pl. vektoros formában (art.)van, hogy fel tudjuk használni.
Így nem sok értelmét látom, hacsak az nem,  hogy gyakorolod a linkelést.

3vv2btrhv

Igazábol a webáruház miatt raktam be , elnézést !!

3vv2btrhv