Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

000000000

PFúúú, de csúnyák!

3vv2btrhv

3vv2btrhv

000000000

[#felkialtas]A minap jó sokat beszélgettem az Artcam hazai forgalmazójával.
Sok mindenről eset szó és kérte, hogy ezeket ne részletezzem! A lényeg, hogy Ők nem látnak a fordításban részükről fantáziát (hagy ne részletezzem miért, elég annyi, hogy megértettem), de személy szerint nem is elleneznék!
Ami nagyobb gond és az egészet megtorpedózhatja, hogy a szerző (cég) írásbeli engedélye nélkül semmit nem használhatunk fel az eredeti anyagból (képet, linket, neveket, stb.)! A szerzői jogokra hivetkozva, bárkit beperelhetnek!!!
Annyit tesznek, hogy megkérdik a szerzőket, hozzájárulnak e egy ilyen engedély kiadására?! Ha a válasz pozítiv, akkor ők kiadhatnak ilyen írásos engedélyt, de ha nem akkor vége a projectnek!
Tudják jól, hogy akik itt szervezkednek ilyesmire, azok 99.99%-ban nem legálisan akarják használi (mivel pontos felhasználói listájuk van)!

Ebből következik, hogy ha az engedély nem születik meg, akkor én kénytelen vagyok kilépni ebből és teret sem adhatok erre a dologra (sajnos)! Gondolom megértitek...

ebalint

Még a névsort is kitörölném...

Amíg van értelme.

Üdv, ebalint

ui.: #349 !

000000000

... és ha azt mondanám nekik, hogy megveszem a progit, de csak fordítással, mert azért mégis jó volna tudni mire van... akkor mi? Elkuldenek melegebb helyekre és megmondják, hogy ok nem is akarják igazából eladni?! Megáll az ész! Az ember rajtuk(is) akar segíteni és jóhogynem bekaszliznak![#idiota]

ebalint

Magyarországon lassan a kenyérre is külföldiül lesz ráírva minden....

000000000

Igazad van! Ha én itt (szlovákiában) vennék valamit, amin nincs meg a pontos fordítás, ismétlem pontos!!! nyugodtan beperelhetem az eladót. Nálunk nem normális ellenorzések folynak, nem normális bírságokkal ez miatt...

000000000

És minden terméknek kötelező magyar nyelvű használati utasítás (gépkönyv, műszaki leírás, segédlet).
A kis boltokat b..sztatja is a fogyasztóvédelem, de valahogy a számítástecnikai dolgok közé nem akarnak belenyúlni.
Egyébként az EU-ban minden nemzeti nyelven kell leírást adni.
Az 500.-Ft.-os mosóporhoz adnak.
De a 100.000.-hez lerosszják.

ebalint

Nem sokat túlzok, amikor azt mondom, hogy utoljára a Sokol rádiókhoz volt meg az, amit normális ésszel fel lehet érni, el lehet várni.

Ahogy írod : pontos használati utasítás, kapcsolási rajz, szervizelhetőségre 10 év garancia.

Na ennek vége...

Soha ennyi bóvli, bóvliárus, bóvliszerelde kontraszelektált bóvliszakemberrel.

Jó pénzért.

000000000

Emlékszem, a benzinkutas éveimre, amikor egy ellenorzés során azért kaptunk 10.000,-Sk -s (kb. 75ez. Ft) buntetést, mert az ablaktorlon csak "Ablaktorlo" felirat volt és nem volt minden pontosan lefordítva.  
Szerintuk pl. az ArtCam egyszerubb dolog lehet, mint egy túlkomplikál ablaktorlo... Akkor meg is veszem, mert rogton 100%-os felhasználó leszek, ezek szerint...   Vagy pedig addig fognak velem foglalkozni, még az nem leszek...
"Margit, nooormális ...?!"

000000000

Ha valaki megveszi külföldről (pl. postai úton) az ok. nincs magyar leírás, de itthon úgy keresedni valamivel az már gáz.
Így könnyű olcsóbbnak lenni a hazai terméktől, hogy a fordítást is kispórolom.
És erre senki rá se hederít.

000000000

Még ha csak kispórolnának, de tálcán kínáltuk fel nekik és még meg sem akarják engedni!

000000000

Nem akarja vlki nekem ajándékozni a CNC-jét? Ígérem itt mindenki elott, elfogadom, még akkor is, ha nem adja hozzá az egész évi fizuját...
Nálatok nagyon konnyu lehet az élet... [#wilting]