Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Lehet, hogy végre összejön!!!???

vthgizrff

Engem is érdekelne a fordítás, még csak pár napja ismerkedem vele de máris nagyon megszerettem.
Akkor már 9, ha jól számolom

000000000

én lennék a tizedik [#integet2]

000000000

esetleg fordítsátok szlovákra... nekem az muszakilag jobban megy...[#idiota]

7vpav5d32

Artova Camova [#nevetes1]

Messer

hduf42fua

000000000

Mekkora ez a doksi (oldal?)?

5bzs27u7

Hali.
Jövök én is, 13.

sasi

A 8-as verzió 559 oldalból áll, de az egy oldalra eső karakterek száma lényegesen kevesebb, mint a Mach-nál, és sok ábrát tartalmaz.

Én vagyok a 14. jelentkező.

000000000

Bizony ide tudás kell!  
Olyan akinek sem az angol, sem a cnc nem "kínai"!

Sasi! Neked van ilyen embered!! Igaz? Esetleg nem vállalná el ezt is? Drága sem volt, és talán pár hónap múlva készen is lehetne vele. Nem?

sasi

Ma adtam oda az ArtCam leírást a kollegámnak, úgy tűnik elnyerte a tetszését, holnap viszem a szoftvert, hadd szeressen bele, mert csak akkor vállalja…

000000000

000000000

http://www.artcam.com/videos/index.htm" TARGET=_fnew>EZT mutassd meg neki, szerintem így lesz a legkönnyebb meghódítani! A logikája az, amiért annyian szeretik, nem a lehetőségei.

000000000

Jegyzem meg (hallkan), ezek lefordítása is érhet annyit, mint a doksié, és kisebb munka. (hallkan mondtam?) [#kuss]