Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez a két beírásod arról szól, hogy belevágjunk vagy arról, hogy ne!

"Én már egészen jól átrágtam magam az angol doksin, igaz néhány részt többször is át kellett olvasnom. Berosszt vezérlőm miatt sajnos sok mindent nem tudok a gyakorlatban kipróbálni.  

Én kb. 600 oldalon rágtam át magam.. Szóval nem kicsi a téma."

Per pillanat 20-an támogatjuk a fordítást.

000000000

10. Kovács Lóránt (mert a "lorant"  sza.ul néz ki...)[#papakacsint]

6dvb4peg3

Üdvözlet a csapatnak!
Ugyan még nem használom, de elfér a polcon, beszállnék én is max egy ötösig.
Tajti József

000000000

Udv.
Uj vagyok,fafarago.Keresek olyat kozuletek, aki fa marasban otthon van.A cnc-m a napokban keszul el./nem en csinaltam/

Szedlay Pál

Üdv!

Egy ötössel én is beszállok.

Szedlay Pál

dg8n4i8x

Sziasztok!

Egy ötössel én is be tudok szállni,vagy esetleg apránként többel is... :)

000000000

A fordításba beszállok.
Bertalan István

ebalint

Üdv Mindenkinek!

Mennyibe kerül az ArtCam?

Lehet, hogy itt van valahol az ára, de bocsássátok meg...

ebalint

000000000

Érdekes politika... csak viszonteladókat hoz fel!
A Magyar:
Delcam Hungary Kft
Address:
Gyar u. 37
H-8400 Ajka
HUNGARY

Phone: 0036 88 200 061
Fax: 0036 88 200 064
Email: delcam-hu@mail.datanet.hu  

000000000

Lehet, hogy ez a kft egy Magyar fordítást is komolyabban támogatna???

D.Laci

Akor akár a progit is lehetne magyaritani, könyebb legyen az élet...  
Csak aztán nehogy a BSA-t támogassák meg...

000000000

Írtam nekik egy meghívó e-mailt a fordításra (megkérdeztem esetleg nem létezik e már Magyar leírása)!
Érdeklődve várom a választ!!![#wave]

7vpav5d32

Gondolom egyértelmű nekik, hogy itt mindenkinek tiszta a forrása.

000000000

Ennek ehhez semmi köze! Amig nem tudom mit tud egy szoftver (legalább igéretként a leírásában), addig eszembe sem jut megvenni! Egy eredeti Magyar leírás (nem kivonat, nem zanzásított változat), mindenkinek érdeke (legfőbbként a forgalmazónak)!
Nemde?!

000000000

Én csak annyit mondtam, hogy az egész doksit elolvastam, megértettem de sok dolgot a jelenlegi vezérlöproblémáim miatt még nem tudtam lepróbálni. Számítógépes ember lévén pedig addig nem állítom valamiröl, hogy OK amíg azt magam le nem próbáltam. Rengeteg hibás szoftverrel találkoztam már eddig...Nekem nem kell a fordítás mert tökéletesen értem az angol doksit is. Ha pedig esetleg rossz a magyar fordítás akkor ugyis az angol doksit kellene elővennem.