Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

mfrfj8vv3

Szervusztok ,

Pár ezer forint erejéig én is szívesen beszállnék a fordításba ...

000000000

Elméleti szinten (max. 5E Ft-ig) én is benne vagyok!

D.Laci

A 9 verzió forditását javalanám inkább.

sasi

Az lenne jó, de nekem csak 8-as van.

3vv2btrhv

a 8-as és a 9-es között csak a réteg kezelés a külömbség , és az pár oldal . A többi mind ugyanaz , egy kicsit átpofozták a sorendet a föoldalon , de lényegi válltozás nincs , a nagyobb probléma hogy kijött a 2008 -as verzio !!

000000000

Udv En is beszallok,bar beszelek angolul, csak a cnc-hez vagyok hulye.Veletlenul nem a legujabb verziot kellene leforditani?
Na es a fo kerdes,hogy aki ezt forditja profi cnc-s????

ra8nsmk6w

Szevasz Zoli!
Irj már valamit a kinti CNC életről

000000000

Szevasz Gyula.En ugyan Norvegiaban dolgozom, de nem CNC-n,itthon vettem egy CNC marot,mivel fafarago is vagyok es be akarom felyezni a kulfoldi koborlast es ebbol akarok,vagyis szeretnek megelni.Mivel tok kezdo cnc-s vagyok, keresem a kapcsolatot olyanokkal, akik fa ugyben otthon vannak.

000000000

Ezeket a videókat valamikor Hunka Tibi ígérte, hogy magyarítja. Bizony jók lennének!

Egyújabbgépépítő

Én is beszálok a fordítási költségekbe.

Kristály Árpád

Hallihó Mindenkinek!
Én is beszálok!

yhwx2ew89

Sziasztok!Én is beszálnék!

000000000

Én kb. 600 oldalon rágtam át magam.. Szóval nem kicsi a téma.

000000000

...húú... de beindult! Úgy néz ki a dolog, hogy nem csak egy páran használjuk az AC-ot! Koszonet mindenkinek, akit érdekel a téma!

000000000

Üdvözletem Mindenkinek !
Ötezerig állom a fordítást én is.