Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

yuagaci9g

Egy ilyen medal kikaparasa nem keves ido, meg szerszamcserevel is ramegy a nap.

Szedlay Pál

000000000

Ha ilyen szép nagyanyám lenne én sem sajnálnám rá az időt, hogy "kifaragjam".

3vv2btrhv

géza van neked egy link ,keresd meg

000000000

Kérdéseim volnának:

1,Tapasztaltátok-e hogy külső-belső megmunkálás választáskor véletlenszerűen fordítva rajzol ?
2,hol tudom a megrajzolt tervet átméretezni rajz külméretűre?
3.Maró kiindulási pontot hol tudom áttenni.

Válaszaitokat köszönöm:Yumi

3vv2btrhv

szia Yumi  
ojan kérdéseket teszel fel amit nem értek , pedig van némi tapasztalotom .
1 pontositsd mi a kül és mi a bel ??
2 artcam filozofiája , hogy elöbb meg kell adnod azt a területet amin szeretnél dolgozni , ezt utolag már nem lehet modositani , sokat szivtam én is emiat . ( ebböl látszik hogy a rajzolo része nagyon gyenge )
3probáltam én is máshova definiálni a null pontot de csak azt értam el kogy oda megy a maro a null pontbol és ott megáll egy pillanatra és megy dolgozni utánna .
Ha print scm -mel csinálnál egy képet az segitene .
tibor

000000000

szia Tibor

köszönöm,hogy újra segíteni próbálsz.
1,megoldódott,nem volt zárt az alakzat,jogos,hogy nem tudta értelmezni a kül és belső fogalmát
2,megoldódott,át lehet méretezni utólag is
  modell/größe einstellen/itt át kell Bildrößé-re váltani és hagyja.
3,no,ez még nem megy....

/újra bebizonyosodott:a gép nem hülye csak aki kezeli..../ magamra értettem !

3vv2btrhv

örülök hogy sikerült

3vv2btrhv

örülök hogy sikerült

yx5zjs8he

AtrCam-osok!
A generált G-kódban minden görbét egyenessel közelít, G2-t, G3-at nem használ. Ha egy sima kört kell gravírozni, akkor is apró szakaszokkal közelít. Lehet ezen segíteni? Esetleg post-processor függő?

3vv2btrhv

http://cnctar.hobbycnc.hu/HUNKA/k%f6r-k%f6zelit%e9s.JPG" border=0>
ez lenne az csak ügy néz ki hogy duplán levédett , mert kéri a cd-ét ??????

u4vhu0en9

Amikor mented válaszd a "G-Code Arcs mm" nevü post-processort és máris ivekket használ minden görbe vonalhoz
bajusz

3vv2btrhv

nekem nem !! Hol van ay IV <<<<<<<

yx5zjs8he

3vv2btrhv

légyszi magyarázd meg miért más !!