Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

bznc93pf5

fordítással nem biztos hogy sokra mész, inkább a szó jelentése ill. az alkalmazása a lényeg

vc886isf9

Szasztok!

Először is ne nevessetek ki, de volna egy olyan kérdésem kezdő lévén, hogy ha teszem fel sok minden elállítódott (kicsi fiam elállított sok mindent az ArtCam-ban) van-e lehetőség mindent alapra visszaállítani a programban. Ugyanis olyan probléma merült fel, hogy az eddig hibamentesen működő program, ezóta a g-kódokat csak néhány sorig írja meg. A segítséget előre is köszönöm.

000000000

Sajnos, csak az újratelepítés segíthet, szerintem.  

Hol laksz?

vc886isf9

Nagyhegyesen. Egyébként minden rendben megy mígnem a g-kódot nem kezdem számoltatni vele.

000000000

Azért kérdeztem, hátha közel vagyunk, és személyesen tudok segíteni.

Jegyzettömbben megnézted a generált kódot?
Arra is gondoltam nem a Mach3 liceszével van a gond?
Mert akkor csak 3-500 sort megy. A többi mintha nem is lenne.
ArtCam -nál ilyen hibával még nem találkoztam. De tudomásom szerint más se.
Visszaállítási lehetőségről sem tudok.  
Nézd meg a Mach3 –at, egy már tudva jól működő G kóddal.

Béni

Próbáld ki másik posztprocesszorokkal!
Ha azokkal generálja a teljes kódot, akkor a használatos sérült.
(Ha a gyerkőc műve, akkor ügyes, mert nem teljesen szabadon barkácsolható egy posztprocesszor. Ha formai hiba van benne, az AC be sem tölti.)

vc886isf9

Meglepő, hogy csak a machine relief menüponton belül nem hajlandó g-kódot generálni, a z level-nél viszont szépen megcsinálja, és a mach3 megnyitja.

h37us96an

Kellene egy kis segitség: Keresnék egyházi ill. vallásos témájú reliefeket.
Kereszt, kehely, jézus stb... kösz!

z2a2u8wf

Nezzel szet ezen az oldalon

http://hobbycncart.com/load/" TARGET=_fnew>kek forum

h37us96an

Igen köszi ott már néztem ésa töltögettem is de egyrészt nincs az ami nekem kellene meg ami van az se elég jó minőség, elmosódott nem éles képek vannak.

w0hgtwf3w

Ha 1-2 ezer forintot tudsz rá áldozni az ebay tele van igen igényes reliefekkel.
Sajnos a kék fórum nagyon sok munkája hát mit mondjunk, hagy kívánnivalót maga után.

djfgekywd

Az e-bajos reliefeket elektronikus formában köldi a megálmodója?
Már én is nézegettem, de nem mertem berendelni.

z2a2u8wf

Igen emailban kaptam eddig amit vettem

w0hgtwf3w

HA itt össze tudnánk fogni és mondjuk havonta kb. 30 ember 100 Ft/főt összedobna, akkor egy év alatt elég szép kis gyűjteményt lehetne összehozni igényesebb reliefekből.
De itt ez szerintem most már nem nagyon kivitelezhető.