Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

gorbi

000000000

Sziasztok elkezdtem ac teljes telepítő fordítását. Viszont kérnék segítséget olyantól aki nagyon ismeri a programot, mert a helyes fordítás miatt pontosan szeretnék mindent átírni.
aki tud segíteni privátba jelezze vagy csörgessen meg és visszahívom.

3vv2btrhv

9ah5mpgwm

esetleg nekem is tudna valaki 1 atcam progit küldeni??? egy tüzben mindenem megemmisűlt.gép stb

jr3zkwveg

Szép estét .Segítségeteket szeretném kérni artcam magyarosításra lenne szükségem.Segítségeteket előre is köszönöm

jr3zkwveg

Esetleg tudtok valakit akitől megvásárolhatnám?

9ah5mpgwm

siker.a és szerencse.a müszaki totterntanyán még megvan az artcam

9ah5mpgwm

esetleg megvan valakinek az artcam magyarosítás???

9ah5mpgwm

Mint ahogy már Csuhás fórumtársunk írta ma reggel az adok-veszekben...

"Nem igazán jogtiszta programokat ne áruljunk ezen a felületen."  

--------------------------

PSoft

9ah5mpgwm

Én a magyarításról beszélek, nem az artcam- ról

9ah5mpgwm

niu7vyvp0

Sziasztok,

Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek relief készítéshez melyik a legjobb program?
Jelenleg aspire-rel próbálkozok több kevesebb sikerrel. Van nála egyszerűbb is ?

bznc93pf5

ami ettől egyszerűbb az valamilyen szinten rosszabb is, mi benne ami nem egyszerű?  
ettől nem kell egyszerűbb,
(szerintem)

niu7vyvp0

Igazándiból ügyes program, csak a netet nézve sok részlet gazdag képet látni, itt is nagyon sokat, és nekem nem sikerült még ilyet csinálnom, bár lehet a kezdő mivoltom miatt  
Egy pl állatos reliefnek hogy célszerű neki állni?
én eddig egy fénykép alapján csináltam de nem vagyok 100% ig elégedett vele, kicsit suta szegényem :( :)

http://kepfeltoltes.hu/view/160229/eagle_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>http://kepfeltoltes.hu/thumb/160229/eagle_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>