Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

Béni

Artcamban egyszerű módja nincs (2008-ig) tudtommal. (Weld bizonyos esetekben működik.)
Vectric: Edit/Select All duplicate vectors és DEL.
Amúgy a legtöbb CAD programban van erre funkció.

Fanyűvő

Köszönöm a gyors választ!

Esetleg CAD programot tudsz javasolni? Valami egyszerű, gyorsan indíthatót, és persze elég a 2D.

Béni

http://autocadtips1.com/2011/03/06/overkill-is-your-friend/" TARGET=_fnew>Autocad: Overkill
Mastercam valamelyik régi verziója.
Biztos van erre használható ingyenes is, de azokkal nincs tapasztalatom.
Vektorgrafikus programok is szóba jöhetnek, ha csak ennyi a feladat.

Fanyűvő

Az Autocad-et kipróbálom.

pv6cdvuc7

Sziasztok. segítséget szeretnék kérni!
Hogy lehet megcsinálni a következőt? Van 1 szürke árnyalatú kép 3 mm magasságú. Rajzolok köré 1 nagyobb keretet(vektor keret), majd erre a keretre szeretnék 1 reliefet(szőlőt) rátenni, de úgy hogy belesüllyedve legyen-tehát ne legyen magasabb a képtől.Ha valaki tudna segíteni,azt csak megköszönni tudnám!

pv6cdvuc7

Na végre rájöttem már.

pv6cdvuc7

Sziasztok, érdeklődnék, hogy a 2013-as progi milyen árban lenne?-és honnan lehetne letölteni?

zotykó

Hello.

Kinéztem és vásárolnék 3D tervezésre egy komolyabb Sz.Gépet. Azzal képes lennék ArtCam-al is tervezni.
A program beszerzésében szeretnék segítséget kérni. Tudtok valami okosat?
Aki tud  megkérem segítsen ebben. e-mail is jöhet.
Köszi előre is.

000000000

Sziasztok !
Tudja valaki hogy :
ArtCamPro 8.11 ben hogy lehet Stl formátumot megnyitni?Sokat segítene .
Előre is köszönöm.

000000000

Reliefs fül – Import 3D model – kiválasztod az stl.

000000000

http://kepfeltoltes.hu/151105/ArtCam_relifes_f_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Valahogy én nem látom,hogy hol lehet a Import +d modell.Lehet korán van még ! [#nevetes2]

000000000

Közben meglett !
A File fült kell legördíteni,és ott található !
Azért kössz Danibá,hogy irányt mutattál !

000000000

Ezek szerint nem ugyanaz a Pro. Nálam úgy van ahogy írtam.  
Érdekes, az is, hogy nálad 2 sor fül van.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Daniba/Kepek_/ArtCam%20kep%202%20%20%20.jpg" border=0>

D.Laci

Lehet az nem lényeges hogy az egyik 8 a másik meg 2008...? :)

000000000

Na, igen! Itt van a kutya elásva:))
Amikor a segítséget írtam nem figyeltem eléggé a számokra.  
A képen látom mennyi különbség, van a két verzió ménűjében.
No, meg azt is mennyire logikátlan menüje van annak a régebbi verziónak.
Lényeg, hogy mégis megtalálta:))