Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

wcmwugefi

Tudnátok segíteni, honnan lehet "megszerezni" az Artcam 2013-at? A szokásos helyeken csak telepítőkészlet érhető el... Köszönöm.

smalla

Szerintem hiányzik neki valamilyen megosztott könyvtár, vagy nem kompatibilis vele, mint pl visualc++ shared libraries vagy ilyesmire gondolok, s attól szakad össze. Meg kellene nézni a windows eseménynaplót, hogy a borulás időpontjában kerül e bele valami bejegyzés, amiből kiderülhet.

wcmwugefi

Köszönöm, ezt néztem én is, de ez nem jó, mert nincs crack... :(

se6a9e636

wcmwugefi

sört nem merek már igérni, de nagyon hálás lennék. Köszönöm!

se6a9e636

se6a9e636

kisinas

Szerintem az ilyen torrentes megoldásokat magánban kellene intézni!  
vagy lehet hogy tévedek ?

svejk

nem tévedsz...[#eljen]

se6a9e636

se6a9e636

Csak outlokm nem működik jól amúgy úgy akartam

Béni

Egyelőre csak 2011-es létezik stabil "olcsó" verzióban.
"Peren kívüli" megállapodás alapján nem lesz naprakész "megoldás" a megjelenő verziókra. (2-3 éves késleltetés.)

Egyre több szoftvergyártó fizet azért, hogy a törések ne, vagy csak késleltetve jelenjenek meg. A Delcam úttörő ebben.

wcmwugefi

Tisztelettel jelezném, hogy igen, tévedsz. Magyarországon kizárólag a szerzői jog védelme alá eső tartalom engedély nélküli sokszorosítása, hozzáférhetővé tétele szabálysértés, illetve bcs (súlyától függően)
A letöltés, valamint az erről való beszéd, torrent linre figyelem felhívás az az égegyatta világon semmi.
Esetleg majd ha a gondolatbűnözést bevezetik.  
Természetesen a szoftvergyártók - gazdasági érdekeik mentén, érthetően- szeretik beállítani, hogy még a letöltés is jogszabály ellenes.
Szerencsére a szoftvergyártók nem jogalkotók...

w0hgtwf3w

Urak !
Nem okoskodni kell, hanem privátban lerendezni.
HA nem vettétek volna észre ezen a fórumon (leginkább a fórumgazda védelmének érdekében) az ilyen "dolgok" mellékelve vannak.
Megértéseket köszönjük !