Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

se6a9e636

Alig ha nem kellene 1 jó CRACK!!

7tvkg55i0

Minden más működik. És a 8-as is ugyanezt csinálja.

se6a9e636

Ezt ajánlom neked talán jó lesz hozzá.

se6a9e636

Ennek futni a kell rendesen.

7tvkg55i0

Köszönöm  megvan már az Aspire.
Ezen nem is találtam összeadás funkciót.

se6a9e636

Melyiken nem találtál?

7tvkg55i0

Az Aspire-ban én nem találtam , tetszőleges számú vectorból készít pályát de ezeket nem lehet összegezni ( legalábbis nem sikerült rájönnöm hogyan lehet ). Úgy sikerült csak közösíteni őket hogy mindig 0-ról indulva megy végig , de nem csinál egy közös pályát...

se6a9e636

Esetleg próbáltál már más progit is?Solidworks például?

se6a9e636

Az aspire-éd nem eredeti verzió és csak pár dolgot enged.

7tvkg55i0

Még nem. 2006-tól használom az AC-t , mindenre magam jöttem rá ( nem volt se könyv , se segítség se előképzettség ) ezért erős a kötődés :)))  
De nyitott vagyok másra is.  
( a Solidworks komolynak tűnik eléggé :) mindjárt "szerzek" egy verziót )

7tvkg55i0

Béni

Mi a csöcs ez az "összeadás", meg "közösítés" funkció? [#csodalk]

se6a9e636

Üdv!Példáúl van mondjuk egy fél gömb és több lépésböl csinálja meg lépésröl lépésre körkörös mozgással és gondolom mikor be szeretné simítani akkor nem tudja megcsinálni nem tudja a progi kirajzolni a mozgási pályát.De tudtommal más képpen is lehet.Szerintem ez lehet a problémája.

se6a9e636

esetleg küldenél egy példa rajzot?