Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

3d730xvev

Ezt az aspire-t hol lehet letölteni?  

btxtzhi26

Szia ! Csak megvenni lehet...

3d730xvev

köszönet :)
magyarosítani nem lehet? Esetleg valami kezelési leírás valahol található?

wcmwugefi

Az Aspire 4.0-ra én is ráraboltam. Ignaca, hogyan juttathatom el a sört cserébe? :)

se6a9e636

Sehogyan nem kell megköszönni mert már ti is segítettetek nekem régebben

se6a9e636

Nem tudok róla,hogy le lenne magyarosítva.De majd utána nézek

se6a9e636

Csak banda tagok vagyunk vagy nem?!

wcmwugefi

Na pont azért a sört ajánlottam! :)

se6a9e636

köszi!de nem iszom alkoholt :)

7tvkg55i0

Üdv Urak

Segítséget szeretnék kérni.
Van egy cnc-m MACH2-t és ArtCAM Pro6-ot használtam (amíg a PC fel nem dobta a pacskert :) sokáig bírta 2006-óta ment ), most az új gépnél van egy hibám sajnos.
Az AC enged rajzolni mindent ,minden működik amíg nem akarom a generált marópályákat összeadni , ekkor rögtön kilép a programból egy hibaüzenet keretében.  
A napokban szereztem egy AC Pro8-at ami pontosan ugyanezt a hibát csinálja nekem.
Másik topicban ajánlották az Aspire nevű programot ami jó is szép is de pálya összeadási funkciót nem is találok benne.
Másik gépen fenn van az AC 2011 de ez nem tetszik (sajnos) valahogy nem áll kézre + szinte csak 1-1 dbokat készítek mindenből és szerintem nem is arra való...
Az összeadási funkció elég fontos lenne, sokszor készítek 2D-ből alakos formát ( pld. gömböt ) ami 50-100 külön vektorból ,különböző mélységekkel áll össze.
A segítséget előre is köszönöm.

se6a9e636

Szia ezen az új gépen milyen rendszer fut?

7tvkg55i0

Az előzőn és a mostanin is XP.

se6a9e636

7tvkg55i0