Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

pv6cdvuc7

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Találtam 1 jó oldalt és nem tudom hogy kell helyesen letölteni a szabad reliefeket.Sajnos angolul nem tudok ,a fordítóban meg valami kódot is kér.Tudna valaki segíteni?!  
Köszönettel.   az odal címe:

http://for3d.ru/index.php?cat=33

guliver83

Én sem tudok, de két kattintás és jött is!

pv6cdvuc7

Heló. persze jött nekem is, majdnem elhittem hogy jó lesz:) de nem lehet megnyitni.

guliver83

STL formátum, ha jól néztem!
Mivel akartad megnyitni?  

guliver83

Mivel nekem nincs komolyabb programom amivel reliefet lehet tervezni, de a meg lehet nyitni az tuti!!!
Kipróbáltam  
Importálva nyisd meg .

pv6cdvuc7

AC programmal kezdetben. -majd gondoltam nem nyítja meg mivel stl file. Aztán gyorsan néztem valami stl convertálót. de ezzel sem tudom.(Te mivel nyitottad meg?)

pv6cdvuc7

Na most megnyítni már sikerült, de az a baj ,hogy csak töredékét nyítja meg a a képnek 1 Stl nézegető progi.Igazából convertáló kellett volna ami Rlf-é alakítja.De sajnos lehet ,hogy fizetősek a letölthető képek egésze is.

yb8iik8sz

ArtCAM/Create New Model/Reliefs/Import 3D Model…

w0hgtwf3w

youtubon keress rá
"open stl file artcam"
Nagyon sok találatot kapsz.
Minden ilyen kérdésben nagy barát a google és a youtube  

pv6cdvuc7

Köszi, tanultam akkor valamit megint. Így megnyítja már, de sajnos az oldalról csak a dombormű 1 részét engedi letölteni.(tehát nem kell konvertáló már:) )

000000000

Sziasztok!

Tud valaki ARTCAM, Aspire és mac3 ...(moderálva)

000000000

Helyesbítek!
Megunt, elfekvő teljes kódú progit vennék.

vvvsmkgjx

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogyan tudom artcam-ban megcsinálni azt, hogy a generált kódban csak X és Z valamint C tengely legyen? Forgatós téma lenne.

tfpk6pks3

Sehogy....
De, ha megnyitod a jegyzettömbben a g kódot, ott pár kattintással ki tudod cserélni az Y-odat monjuk A-ra (mert az a 4. tengely...)

Béni

Az /postp könyvtárban találsz három posztprocesszort, amelynek "rotary"-val kezdődik a neve.
Ezekben az egyik tengely forgó tengelynek van definiálva.
Kis okoskodással ezek alapján a saját posztodat meg tudod csinálni éppen olyanra, amilyet szeretnél.