Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

ebalint

Valamikor ... régen volt igény egy nem semleges, nem politikamentes, akár sárdobálós topicra.  
Vita volt róla, megnyitva nem lett.

Lett ellenben az ú.n. aktiv topikok mindegyikében mind az, amit föntebb írtam.

Mellesleg a javasolt, de soha meg nem valósított topicban is lehetett volna ember módjára viselkedni...meg lehetne is.

Igen a "vasszigor" - következetesen végrehajtva - mindenütt az élet bármely területén szükséges.

Abban egyet tudok érteni valószínűleg sokadmagammal, hogy a legkárosabban talán a túlzott biznisz hatott, úgy, ahogyan Te is gondolod.  
De azért ne öntsük ki a fűrdővízzel a gyereket...

hogy én is egy kissé filozófikusan álljak a kérdéshez.

mex

"Lehet, hogy ez az ötlet sokaknak vérlázító és drasztikus"
Az bizony! Lehet, hogy Te már beszereztél mindent amit csak lehet, de én tudok még vásárolni az adok-veszekben jó áron nekem tetsző dolgokat.
Úgyhogy csatlakoznák az előttem szólóhoz: légyszives lazíts, pihentess, az ősellent már legyőzted...

w0hgtwf3w

"az ősellent már legyőzted..."
Ez szép, nekem tetszik !

000000000

Óóó, nem okoztál csalódást a szavazatoddal.  
Ha, a háttér, és kampányszervezők se engem neveznének meg, az maga lenne a világ 8. csodája.
Nem kellene ennyire szerénynek lenned, lennetek.  
Aki gondolkodás nélkül elveszi, ami a másé. Annak nem ál jól a szerénység.  

Ahogy már lentebb írtam. Ez csak egyszeri, pillanatnyi öröm lehet. De az életed majd visszatörleszti.  
Csak, gondolkodj kicsit.

000000000

Hidd el 1 másodpercig se fog gondolkozni rajra.
A lelkizős meg befeketítős dumát "gondolkodás nélkül elveszi"  valahogy hitelt érdemlően senki nem emészti meg a te szádból.  
Mikor elkezdődött ez a kiborul a bili mert debil a buli vili, akkor csak annyit kellet volna csinálnod, hogy csendben maradsz.
Pár hétig meghúzod magad s kivárod míg elvonulnak a viharfelhők és soha nem emlegeted fel a témát.
De neked szét kellet csapkodni a fekáliát cirokseprővel, miközben azt nem veted észere, csak te lettél vastagon betakarva.    
Most élvezheted az általad elért eredmény áldásos hatásait.
Egy örök érvényű dolgot véss az eszedbe! Az igazság mindig napvilágra kerül.
Egy a szerencséd, hogy a régiek közül sokan már nincsenek itt illetve nem akarnak belekeveredni, mint az a bizonyos kabát lopási sztori is szól.

000000000

Imádom, ha, a nagy bölcs megmondja. Hogyan kellett volna, kellene, tőle megvédeni magam.

000000000

Ki ne találd már mindez azért van mert az ártatlan Danibát befeketített a nagy csúnya Rat?
És még véletlen sem az áll a hátérben, hogy te adsz az egésznek valóság alapot.
Andersen mehetne hozzád író deáknak !  
Most meg is eheted amit főztél magadnak, jó étvágyat hozzá !  

LittleSV

Fejezzétek már be. Minek adtok Varsányinak ennyi munkát?

000000000

Rád hallgattam. És, picit elgondolkodtam, azon, amit mondtál.

Rájöttem, a sz@r dobálás magasztos dolog.  
De, azt visszaventillátorozni? Na, az mindennek az alja.  

Dobáljad csak egyedül tovább. Ettől, még bölcsebb leszel.

istvan58

meddig lehet ezt még folytatni...............

000000000

Én befejeztem és hasznossá teszem magam, mert:

http://www.demotivalo.net/wp-content/uploads/2011/01/demot_azeleted.jpg?1016" border=0>

u3xrz0cut

000000000

Győztél, Pál! Nem érted?
Abbahagyhatod!

robroy007

úgy tudtam a szavazatom csak Péter látja[#wow1]

kesztyűt dobtál ismét ! Ilyen vagy nem csalódtam benned de még mindig nem tudom kik a társaim akik ellened szervezkednek mert mindig felhozod de még egyszer sem tudtad megnevezni őket  [#wink]

viszlát [#wave]  
ha majd változol ismét várunk vissza

adamant

Nagyon nagyon sokáig :) de az okát inkább ne feszegessük :)