Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

PSoft

Eddig titokban tartottam,de most már úgy is mindegy...bevallom töredelmesen.:(((

Rászerveztem Danibá hatvani ArtCam-os tanfolyamára!!!

Azon az ominózus hosszú hétvégén,Királyszentistvánon is volt egy ArtCam tanfolyam.
Nem vertem nagy dobra...meghívókat se küldtem szét senkinek,így a bankszámlám se gyarapodott jelentősen.:((((

A királyszentistváni, ArtCam tanfolyam anyagából, néhány mentést készítettem.
Ez, csak ízelítő, a pár nap anyagából.
Messze, nem tükrözi azt a tudásanyagot,ami a mindenütt fellelhető ArtCam-os oktatóvideókból önszorgalomból magamévá tettem.:)  

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Vegyes/Reliefek/relief1.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Vegyes/Reliefek/relief2.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Vegyes/Reliefek/relief3.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Vegyes/Reliefek/relief4.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Vegyes/Reliefek/relief5.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Vegyes/Reliefek/relief6.jpg" border=0>

000000000

Tudod öreg ha nem hozod fel újra a tanfolyamod és nem kezdesz ön ajnározásba akkor most nyugodtan ülhetnél otthon és nem kéne attól félned,hogy mi lesz holnap ha kopognak a kapudon.  Tehát ha hallgattál volna bölcs maradtál volna!!!

besirkyjh

Szia Danibá

Hagyd már békén azt a " dombi kakast " !  
Csak szerinted van köze mindenhez , gyepálod Te saját magad Ö nélküle is !

Ezt hogy érted :" Még akkor is, ha a fórum rámegy. " Meg magyaráznád ?

besirkyjh

000000000

Milyen, önajnározásról beszélsz. Szedd már össze a jobbik eszed.

Azon gondolkodnál mit tesztek. Négyen, öten szétveritek a fórumot.  
Mindenféle kitalált okok miatt. Valaki érdekébe. Te, ezt tartod normálisnak?
Ügyes vagy, mondhatom.

000000000

Basszus! Nekem legalább szólhattál volna.  
Remélem a következőn, ott lehetek?

000000000

Ááá, dehogy van köze. Semmi:))

Ugyanezt eljátszottad a Debreceni talis dumákkal is. Aztán ………..
Hagyjuk már:((

PSoft

Be se csukd a leveleződet...
Figyeld árgus szemekkel!

000000000

Úgy lesz! Úgy lesz!
Nagyon szeretnék ilyen szépeket készíteni:))
Remélem, nem kell sokat várnom:))
Elmennék a világ végére is, csak megtanulhassam:))

[#vigyor2]

w0hgtwf3w

Nem érdemes itt semmin rágódni.
Van akinek a fórum hozza a bevételt, ezt foggal körömmel néha gusztustalan fenyegetésekkel próbálja védeni. Pár tízezres bevételért játssza (játszotta) el a becsületét.
És vagyunk nagyon sokan akik egy hobby fórumot szerettünk volna, egymás önzetlen segítségével.
Egypár év alatt teljesen leépült a fórum, nagyon nagy teret sikerült elhódítani az olyan kommentelőknek akiket nem segítségnyújtás vezérel hanem a másik kritizálása illetve a kötekedés.

000000000

Te minek neveznéd azt ha valaki felrak teljesen "gyári " reliefeket amire rárak valami gagyi keretet ami egy sima hullám vonalból van és ezzel azt akarja elhitetni másokkal,hogy ez egyedi és ezzel akar eladni egy olyan tanfolyamot ami akkora vihart kavart itt a fórumon,hogy a Varsa kombályal jött cenzúrázni?És akkor még az én épp elméjüségemet akarod megkérdőjelezni? mond te normális vagy vaze?

000000000

Szerintem, jobban tennéd, ha valami hasznosat csinálnál. Az hejett, hogy itt szórod a sz…t.
Te, is jöhetsz, az ArtCam versenyre. Ott mutogasd a hullámvonalaid.  
Ott mutasd meg, mennyivel többet tudsz mint én.
Ne, itt, szájhősköd.  
Most is hülyeséget beszélsz:((

Torro60

t5kzsyyvh

000000000

Tényleg annyi eszed van, amennyi látszik.
[#nyes][#eplus2]
"És ön pályázik erre a szerepre.  
- Igen!  
- Erre a szerepre, amelynek eljátszásánál minimum két láb az általános elvárás.  
- Így van!  
- Nos Mr. Spiggott, kell-e önnek részletesen ecsetelnem, hol szenved ön hiányt  
ahhoz, hogy megkapja a szerepet?  
- Igen, kell!  
- Kell-e különösen kihangsúlyoznom, hogy ön a lábai terén mutat fel némi  
fogyatékosságot?"

Engem mindösszesen ennyi zavart, a félláb, vagy másképpen: vakok között félszemű a király.
Nem én akartalak kidobatni, ahogy nem én vagyok az, aki feljelentget. Ez te vagy, illetve most végül téged jelentettek fel.
Van akinek már elgurult a gyógyszere, mondjuk nem csodálom.
Szerintem neked most nem itt kell elsősorban az érdekeidet megvédeni, ha van egy csepp eszed.
Elmondom a dolgok menetét, amibe keverted magad.
Először megvetetik veled a legújabb ArtCam Pro-t úgy 8700 US $-ért, az ArtCam Jewelsmith 7500 US $-ért, amennyiben peren kivül meg tudsz egyezni az ügy polgári peres részében.
Ha lesz ebből büntetőügyi is, az csak ráadás, a fenti kártérítések nem mentesítenek.
Gondolom nem lesz mentőkörülmény a többszöri elkövetés sem.
Ha szerencsés vagy nem perelnek be hitelrontásért. ( A mérőszalag ikon: az „valami vasaló”, stb. "Előadásom"=gyári angol tutorial fölé fonetikusan írt magyar szöveg, több, de inkább kevesebb sikerrel)
A kontárságért viszik a gépeket (pc, kivetítő, cnc) "Azt a munkaeszközt, amellyel a kontárkodás szabálysértését elkövették, el lehet kobozni."
NAV, számla, egyéb nyalánkságok már csak hab a tortán.
Azt meg végképp felejtsd el, hogy épeszű ember nyíltszíni versenybe kezd veled illegális szoftverhasználatból, vagy akárcsak 1 Ft értékű üzleti kapcsolatba kerül veled jelen helyzetedben.
Akar a hóhér abba a katyvaszba kerülni, amibe verekedted magad.
Szóval szerintem van teendőd, a tűzoltás otthon, nem pedig itt.