Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

000000000

Danibá kezdte. A lezárt témát elkezdte feszegetni öndicsérő reklámokkal megint. +felbújtott egy újonc regisztrálót vagy ő maga más néven elkezdte dicsérni a tanfolyamot úgy hogy arra hivatkozott ami már törölve lett.
Én kértem hogy töröljék ki ezt is mert úgy igazságos. Erre jött karasz kioktatni itt az embereket igazságtalanul.
A helyzet tipikusan asszociál a közéletre. Gyurcsány is elkúrta rajta lett kapva nem egyszer és még igy is sokan ajnározzák. Ugyan ez van itt. Volt egy hazug, csaló alak aki el lett kapva és sötét alakok védik, ajnározzák.  
Kellene ide is egy rendszerváltás, hogy komoly gerinces, őszinte embreek lehessenek a fórumon és akkor esélye se lenne ilyen vitának kialakulnia és akkor senki nem irna ilyeneket de igazat ilyen emberekről. Danibá erülcsileg zérő. És még ő támad be ő gerjeszti a dolgokat. Ennyi.

000000000

Na inkább az ArtCamot gyakoroljuk.
Nem jövök rá, hogy kell egy téglatest felső felületét ferdére átalakítani (extrudálni).
Valami videó?

000000000

Nagyon nagy tévedésbe vagy, amikor azt hiszed, egy álnév mögé bújva mindent megtehetsz.
Neked a te hazugságaid az igazak. Aminek a valósághoz semmi köze.
Amint megszólal, egy résztvevő, azonnal a torkának ugrasz. De, attól a tény, tény marad.
Ez már eszetlen fanatizmus, amit te művelsz.  

A hatóság 2 perc alatt megtalál téged. Azt csak hiszed, hogy a netten, mindent lehet.  
A mai bírói gyakorlat szerint. Milliós kártérítésre számíthatsz.  
De, legalább, a példádon okulva, mások is meggondolják a hasonló fanatikus rágalmazásaikat.
Persze, most se leszel egyedül. A jól összekovácsolódott csapat, együtt lesz ott is.  

Sajnállak, hogy ennyire leépültél, már a saját hazugságaidat, tényként kezeled.  
Érdekes, hogy az eredeti neveden, egész normálisnak tűntél.  
Rácsodálkozol majd, ha neved, címed nyilvánosságra kerül.  
Melléírva, méltó jutalmad.

w0hgtwf3w

Most már tényleg hagyni kellene az egészet a francba.
Te is hatalmas hülyeségeket írogatsz, ugyanúgy ahogy mások is.

Milliós kártérítés ..... mire erre a 4 Artcam "próbálkozásra" komolyan nevetségesek kezdtek lenni.

000000000

Akkor, te nem érted, vagy nem akarod érteni, amit eddig olvashattál a témában. Beleértve a törölteket is.

xg2w6ib9x

Szia RC !
A fórum Gazdának nemrég kb. 150 hozzászólást kellett törölnie, hogy helyre álljon a nyugalom.
Neked elég volt egy szakmai kérdés feltenni és közel 6 óráig csend volt.
Nem tudom, hogy ezen nevetni kéne-e, vagy inkább sírni, de téged mindenképpen elismerés illet.
[#eljen][#taps]

guliver83

Inkább valaki egy kis videót csinálna, hogy hogyan kel használni a programot!
Nem a sok hülyeségeket írogatni!!!
Én egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi, hogy mi zajlott a zárt ajtó mögött!!!

t5kzsyyvh

ha kiadnak a szakmai titkokat videokban, akkor mibol fizetnek a sztarugyvedeket akik milliokra perelnek be a mezitlabas hobbistakat? :D

guliver83

Ez is igaz!! [#vigyor2]
Rengeteg oktató videó van fönt.
Ha valaki meg akarja tanulni szerintem meg is tudja!  
Ez lenne ennek a fórumnak a lényege, hogy ""ArtCam & Relief marás"" de itt már egy ideje nem ez a téma!

000000000

Ugyan dehogy.
Az ArtCamnak is fent vannak a tutorial fájljai.
https://www.youtube.com/watch?v=i74WCwKUhJ0" TARGET=_fnew>Be is linkelek egy ismerős kutyust

s7manbs8

Kezdőknek van egy ArtCAM Express nevű verzió, lehet azzal kéne kezdeni, nem rögtön Picasso szinten kezdeni. :)

000000000

Na ez van itt! A kék fórumon kaptam egy videót segítségül.

000000000

A jutub tele van oktató videókkal, csak keresni kell.

000000000

danibá! Neten 1 t!
A birói joggyakorlat megszűnt 2003ban!  
                                        Bankszámla bizonyító erejű,a befizetett pénz megérkezett rá ,így a bizonylatokat csatolva megtettem szombaton a feljelentést Ismeretlen tettes ellen aki Hatvanban "cnc artcam" tanfolyamot tartott,egy nem jogtiszta softverrel,ezért több embertől tanitás címén,pénzt vett fel. Becsatoltam a lementett kommentjeidet erről az oldalról.
Véleményem szerint a tanításod ára,az általad hangoztatott profizmus nem fedi egymást,a befizetett pénzről többszöri kérésre sem adtál számlát,artcam tanárnak adtad ki magad,ezért a,btk 373§ szerint csalást követtél el.
Hétfő reggel az apehnál is leadom a bejelentést,
a tevékenységi kör nélküli tanitásról,a számla nélküli pénz átvételröl.
Csalás  
373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.
(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha
a) a csalás kisebb kárt okoz, vagy
b) a szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó csalást
ba) bűnszövetségben,
bc) üzletszerűen,
követik el.
(3) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha
a) a csalás nagyobb kárt okoz, vagy
b) a kisebb kárt okozó csalást a (2) bekezdés ba)-bc) pontjában meghatározott valamely módon követik el.
(7) E § alkalmazása szempontjából kárnak kell tekinteni az igénybe vett szolgáltatás meg nem fizetett ellenértékét is.

000000000

Hihetetlen, mire képes az írígység!

Remélem azt már a saját neveden, teszed.
Nem így új regisztrált álnév mögé bújva.
De, elárulom neked. A valódi neved, címed pillanatok alatt ki fog derülni.  

Gondolom, tisztában vagy vele. Ha megteszed, akkor Íjász barátod is feljelented egy mozdulattal.  
Vele együtt a fórumlakók többségét is. Mert ebből lavinát csinálsz. Akkor is, ha nem gondoltad át.  
Ha, itt elindulnak a vizsgálatok, jobb, ha valamelyik afrikai dzsungelbe teszed át a székhelyed.  
Mert, biztosan akad majd néhány fórumtárs, aki kitekeri a nyakad.  
Játszogass csak a tűzzel.